Filme

#filme valentine`s day #filme romantice #valentines day #ziua indragostitilor

5 filme romantice pentru Ziua Indragostitilor

Pregatesti un weekend special pentru Valentine's Day? Nu uita ca un mod subtil de a te transpune in atmosfera romantica a sarbatorii il reprezinta filmele. Iar la capitolul "Romance" cinematografia ultimelor decenii sta chiar foarte bine. Iata ce pelicule poti viziona ghemuita in bratele perechii tale!

1. Crazy Stupid Love

Orice sfarsit e un nou inceput! Iar Steve Carell demonstreaza asta cu brio in "Crazy Stupid Love", dupa ce sotia sa (Julianne Moore) decide sa ii dea papucii printr-un divort rapid. Sotul tras pe tusa ajunge sa ia meditatii in dragoste de la un mai tanar burlac (Ryan Gosling) doar pentru a recuceri iubirea sa de o viata. Asta nu il impiedica, totusi, sa bifeze o aventura de o noapte cu Marisa Tomei.

 

2. Two night stand

"Ce se intampla cu viata mea? Anul trecut eram logodita, iar acum imi petrec timpul singura in casa in pijamale!". O replica pe care multe femei au fost pe punctul de o rosti. O face pentru ele Analeigh Tipton in comedia "Two night stand" in care o aventura de o noapte, menita sa ii condimenteze viata anosta, se transforma intr-o relatie de durata. Un film perfect de vazut de fetele singure la o petrecere in pijamale.

 

3. Love actually

Pelicula are 11 ani vechime, dar este un adevarat maraton al iubirilor si despartirilor inregistrate in randul a opt cupluri din Londra. Distributia este si ea de rang inalt: Liam Neeson, Hugh Grant, Colin Firth, Emma Thompson, Laura linney, Alan Rickman si Keira Knightley.

 

4. Wicker Park

Nu rata pasionala poveste de dragoste dintre Matthew si Lisa si disperata cautare dintre cei doi intr-o pelicula in care dragostea este principalul ingredient. Din distributie fac parte Josh Hartnett, Diane Kruger si Rose Byrne.

 

5. The notebook

O vara a iubirii urmata de o despartire brutala dictata de diferentele sociale fac din "Notebook" unul dintre cele mai vizionate filme ale ultimului deceniu. O poveste de dragoste emotionanta transpusa cu succes pe marile ecrane de protagonistii Ryan Gosling si Rachel McAdams.

Sursa foto: eonline.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea