Filme

#Superfast #Spioana #filmele lunii iunie 2015 #jurassic world #premiere cinematografice #filme iunie #Survivor #phoenix

5 filme pe care sa nu le ratezi in iunie

Luna iunie este luna filmelor bune. Productii celebre isi au debutul luna aceasta, fanii asteptandu-le cu sufletul la gura. Iata cu ce filme te poti delecta in iunie!

 

Phoenix - in cinematografe din 05.06.2015

Nelly este o supravietuitoare a Holocaustului care se intoarce in orasul natal, Berlin, dupa ce un doctor ii reface chipul complet desfigurat. Aceasta il cauta pe sotul ei, Johnny, despre care nu mai are nicio veste.

In schimb, Johnny o crede moarta si cauta o modalitate de a-i mosteni averea. Nelly reintra in viata lui sub o alta identitate pentru a descoperi daca este sau nu un tradator.

Superfurios si Superiute (Superfast!) - in cinematografe din 05.06.2015

Paul White, politist sub acoperire, se infiltreaza printre pilotii de curse ilegale din echipa lui Vin Serentos. Sunt furiosi si sunt iuti, iar planul lor este sa il insele si jefuiasca pe mafiotul Juan Carlos de la Sol care isi ascunde banii in restaurantul Taco Bell din oras.

Schema gandita de ei este pe cat de indrazneata pe atat ridicola! Astfel ii vom urmari remorcand un intreg restaurant si plimbandu-l prin oras la viteze uluitoare, cu masini spectaculoase.

Spioana (Spy) - in cinematografe din 05.06.2015

Susan Cooper este un analist CIA modest, care lucreaza la birou, si eroul necunoscut din spatele celor mai periculoase misiuni ale agentiei. Viata ei se schimba radical cand partenerul ei iese din retea si un alt agent de top este compromis, ea se ofera voluntara sa lucreze sub acoperire ca sa se infiltreze in lumea unui dealer de arme mortale si sa previna o criza globala.

Jurassic World - in cinematografe din 12.06.2015

Au trecut 22 de ani de la evenimentele din Jurassic Park, iar parcul de distractii imaginat de vizionarul John Hammond este acum perfect functional. Milioane de turisti au venit anual pe Isla Nublar, platind preturi piperate pentru a vedea cu ochii lor dinozaurii readusi la viata de tehnologii revolutionare, dar in ultima vreme numarul vizitatorilor a scazut. Pentru a creste vanzarile, Corporatia Patel comanda realizarea unui nou dinozaur. Comportamentul acestuia ii va uimi pe angajatii parcului, iar natura va profita curand de ocazie pentru a arata din nou ca nu poate fi controlata de catre om.

Survivor (Supravietuitoarea) - in cinematografe din 12.06.2015

Un ofiter al serviciilor secrete straine din Londra incearca sa impiedice un atac terorist ce urmeaza sa aiba loc in New York, dar este fortata sa fuga cand ii este inscenata o serie de crime.

Sursa foto: yts.to

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea