Filme

#Ouija #John Wick #Big Hero 6 #Interstellar #filme noiembrie #hunger games #filme

5 filme de top pentru luna noiembrie. Iata ce pelicule de succes vin pe marile ecrane!

Pregateste-te sa petreci ore bune in salile de cinema in cursul lunii noiembrie, deoarece aceasta perioada se anunta a fi un adevarat festin pentru cinefili! Cateva filme de succes fac deja furori peste ocean, iar in saptamanile urmatoare acestea vor ajunge si pe marile ecrane din Romania.

1. Ouija - un joc mortal

O tanara moarta in conditii suspecte, o tablita Ouija pentru comunicarea cu spiritele si un grup de patru prieteni care decid sa exploreze lumea intunecata a fenomenelor paranormale au generat o avalansa de spectatori in salile de cinema din Statele Unite. Filmul horror a fost lansat in apropierea Halloweenului si a reusit sa stranga 20 de milioane de dolari in mai putin de o saptamana.

 

2. John Wick - caine pana la moarte

Keanu Reeves este si el in forma in acest sezon. Actorul american revine pe marile ecrane in "John Wick", un film de actiune unde Keanu interpreteaza rolul unui asasin profesionist care vrea sa razbune moartea cainelui sau, ucis de membrii unei bande mafiote. In ciuda scenariului pueril, Reeves a reusit sa stranga din nou fanii in cinematografe, 14 milioane de dolari fiind adunati pana in prezent numai in State.

 

3. Interstellar - dintr-o gaura neagra in alta

Matthew McConaughey si-a primit Oscarul, asa ca urmatorul pas logic pentru simpaticul actor american era sa salveze lumea. Si nu oricum, ci sarind direct intr-o gaura neagra. I se alatura si Anne Hathaway intr-o expeditie desfasurata sub privirea lui Christopher Nolan, omul care l-a reinventat pe Batman, asa ca "Interstellar" promite multe.

 

4. Big Hero 6 - Kick Ass in varianta animata

Daca vrei umorul din "Kick Ass" 1 si 2 combinat cu grafica din "Wreck It Ralph" si "Frozen", nu ai decat sa iti iei copilul de mana si sa radeti in hohote la incurcaturile provocate de robotul obez Baymax si prietenului sau Hiro in incercarea de a deveni supereroi peste noapte. "Big Hero 6" este o animatie Disney care poate fi savurata la intensitate maxima indiferent de varsta.

 

5. Hunger Games - E foame de bani!

Poate cel mai asteptat film al momentului, "Hunger Games III" isi va face aparitia pe marile ecrane pe 21 noiembrie aducand-o pe Jennifer Lawrence, de aceasta data cu haine pe ea, in fata publicului. Numai ca producatorii sunt decisi sa stoarca si ultimul cent din franciza de succes a "Jocurilor Foamei", asa ca partea finala a trilogiei va avea doua episoade distincte. O metoda pe care Hollywoodul a testat-o si pe ultimul film din seria "Harry Potter"

Sursa foto: metronews.fr

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea