Filme

#charlie st. cloud #dragoste #filme #beastly #lectii dragoste #despre dragoste si alte droguri #recompensa cu bucluc #Turistul

5 filme care ne dau lectii importante despre dragoste

Ultimele decenii abunda in filme romantice. "The Notebook" a jucat rolul de favorit al adolescentelor pana cand "Twilight Saga" si-a "infipt coltii" in gatul productiei din 2004. Mai vechea productie de la mijlocul anilor '90 - "Wicker Park", ne-a aratat pana unde poate merge o femeie pentru a obtine un strop de surogat de iubire in viata ei. Iata mai jos o lista a filmelor romantice, de data recenta, pe care merita oricand sa le (re)vezi.

1. Despre dragoste si alte droguri

De la Viagra la dragostea adevarata - cam asa poate fi rezumata povestea in care personajul interpretat de Jake Gyllenhall trece de la stadiul de amant universal si distribuitor de succes al micutei pilule albastre, la dragostea pe care o resimte pentru Maggie Murdock (Anne Hathaway), tanara bolnava de Parkinson. Interpretarea celor doi este magnifica, iar scenariul te tine cu un zambet trist pe chip pana la sfarsitul peliculei.

Sursa foto: moviepilot.de

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea