Filme

#actrite #roluri celebre #refuzare rol

5 actrite care au refuzat roluri celebre

Un rol jucat exceptional intr-un film cu o poveste inedita poate insemna o rampa de lansare pentru un actor aflat la inceput de drum. Multe dintre actritele de astazi au devenit celebre datorita unor roluri in filme care au facut valuri in lumea cinematografica. Exista insa si multe artiste care au refuzt roluri ce ar fi putut sa le aduca gloria, fie pentru ca nu li se potriveau, fie pentru ca erau implicate in alte proiecte. Iti prezentam in randurile ce urmeaza 5 actrite care au refuzat roluri celebre!


1. Angelina Jolie in "The Reader"

Kate Winslet a jucat-o intr-un mod exemplar pe Hanna Schmitz, femeia misterioasa din "The Reader" ("Cititorul"), insa pentru rol a fost propusa si Angelina Jolie, care l-a refuzat. Cum ar fi interpretat rolul si daca filmul ar fi avut acelasi succes cu Jolie in pielea Hannei Schmitz, spectatorii nu vor sti niciodata.


2. Demi Moore in "Basic Instinct"

Scena interogatoriului din "Basic Instinct" ("Instinct primar") este atat de cunoscuta, incat a fost folosita si pentru realizarea unor reclame. Sharon Stone, care a obtinut rolul principal, a jucat exemplar, insa stiati ca prima propunere pentru acest rol a fost Demi Moore? Ar fi putut oare sa fie la fel de senzuala si misterioasa precum Sharon Stone daca ar fi acceptat rolul?


3. Michelle Pfeiffer in "Pretty Woman"

Rolul din "Pretty Woman" ("Frumusica") i s-a potrivit ca o manusa Juliei Roberts, reusind astfel sa se faca remarcata in lumea cinematografica la doar 21 de ani. Insa, inainte ca Julia Roberts sa primeasca rolul din "Pretty Woman", acesta a fost propus multor altor actrite, printre care si lui Michelle Pfeiffer.


4. Nia Long in "Charlie's Angels"

Se zvoneste ca ingerul Alex, interpretat de Lucy Liu, trebuia sa fie jucat de catre Nia Long. Aceasta insa a refuzat rolul pentru a juca intr-un alt film de succes, "Big Momma's House" ("Acasa la Coana Mare").


5. Sandra Bullock in "Million Dollar Baby"

Hilary Swank a castigat un premiu Oscar pentru rolul pe care l-a interpretat in "Million Dollar Baby" ("O fata de milioane"), in 2005. Stiati insa ca, prima data, rolul i-a fost oferit Sandrei Bullock, insa aceasta a refuzat? Ar fi putut oare Sandra Bullock sa fie o "fata de milioane" mai buna decat Hilary Swank?

Sursa foto: canonmovies.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea