Filme

#actori #eva longoria #brad pitt #dicaprio #seriale

5 actori celebri care au jucat in seriale de televiziune la inceputul carierei

Seriale de televiziune, precum "Tanar si nelinistit" si "Santa Barbara", au adunat milioane de fani de-a lungul anilor si au facut istorie datorita longevitatii lor. Aceste seriale mai au si alte "calitati": au lansat cariera unor nume importante din cetatea filmului american. Descopera cinci actori care, la inceputul carierei lor, au aparut in seriale de succes!

1. Leonardo DiCaprio in "Santa Barbara"


Inainte de a da lovitura cu rolul din blockbusterul "Titanic" (1998), Leonardo DiCaprio a interpretat rolul tanarului Mason Capwell in serialul "Santa Barbara". Actorul nominalizat la trei premii Oscar a filmat pentru "Santa Barbara" in anul 1990.

2. Tommy Lee Jones in "One Life to Live"


Tommy Lee Jones se bucura de o cariera solida la Hollywood, pe care si-a construit-o gratie unor roluri precum cele din filmele "The Fugitive" (1993) si "Men in Black". Totusi, in anii '70, inainte ca numele sau sa insemne ceva in cetatea filmului american, Tommy Lee Jones l-a intrepretat pe doctorul Mark Toland in serialul "One Life to Live" intre 1971 si 1975.

3. Eva Longoria in "Tanar si nelinistit"


Ti-ai fi imaginat vreodata ca frumoasa Gabrielle Solis din "Neveste disperate" a jucat si in serialul "Tanar si nelinistit"? De altfel, aparitia sa in celebrul serial nu dateaza de foarte mult timp: Eva Longoria a intrepretat personajul Isabella Brana Williams intre 2001 si 2003!

4. Brad Pitt in "Another World"


Pana si Brad Pitt a bifat o aparitie intr-un serial tv! Este vorba despre "Another World", pe vremea cand era un ilustru necunoscut (mai exact, in anul 1987). La scurt timp dupa, in 1991, Brad Pitt dadea lovitura cu rolul din "Thelma si Louise".

5. Kevin Bacon in "Guiding Light"


Kevin Bacon a devenit un nume cunoscut la Hollywood odata cu rolul din "Footloose" (1984). Inainte de acesta, insa, actorul american a intrepretat, timp de un an (intre 1980 si 1981), rolul unui adolescent cu probleme cu alcoolul, pe nume T.J. Werner, in serialul "Guiding Light".



Sursa foto: womansday.com, yahoo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea