Filme

#fifty shades of Grey #roman #film #Christian Grey #ecranizare roman

5 actori care ar putea fi Christian Grey in ecranizarea romanului erotic "Fifty Shades of Grey"

Ecranizarea best-seller-ului mondial "Fifty Shades of Grey" naste in continuare controverse aprinse cu privire la distributia filmului mult-asteptat de cititorii indragostiti de romanul erotic semnat de autoarea britanica E. L. James. Sigur ca rolurile intens disputate sunt ale protagonistilor, Anastasia Steele si Christian Grey, doua personaje care au incins imaginatia milioanelor de fani din lumea intreaga.

Intrucat se anunta a fi o productie plina de scene incitante, presarate cu picanterii sado-masochiste, actorii care sa dea viata personajelor Ana si Christian nu pot fi alesi la intamplare. De aici si speculatiile infinite cu privire la cei mai buni candidati pentru rolurile principale. Iata care sunt cel mai bine cotati actori pentru rolul lui Christian Grey din filmul "Fifty Shades of Grey"!


1. Ian Somerhalder

Ian Somerhalder are imaginea perfecta pentru Christian Grey, potrivit descrierii personajului irezistibil din romanul erotic.

Cunoscut din rolul vampirului Damon in "The Vampire Diaries", Ian pare sa fie proiectia reala a misteriosului si complexului Christian Grey: un barbat inalt, cu ochii cenusii, mandibula masculina si privire patrunzatoare, de o frumusete aparte si de o profunzime greu de descifrat. De altfel, Somerhalder a declarat ca ar accepta cu placere rolul principal in ecranizarea romanului.


2. Matthew Bomer

Frumuselul Matthew Bomer este unul din actorii favoriti pentru rolul protagonistului inca de la discutiile incipiente despre ecranizarea romantului erotic "Fifty Shades of Grey". Matthew este cunoscut de public din serialul "White Collar", unde interpreteaza rolul unui escroc sexy, fermecator, romantic si misterios.


3. Robert Pattinson

Cartea de succes "Fifty Shades of Grey" a fost inspirata din franciza "Twilight", datorita careia Robert Pattinson a cunoscut faima mondiala. De aici si speculatiile conform carora Robert ar putea interpreta rolul lui Christian, iar perechea lui din franciza cu vampiri, Kirsten Stewart, ar putea prelua rolul inocentei Anastasia Steele.


4. Ryan Gosling

Demonstrand ca poate fi un amant pe cinste in filmul de succes "The Notebook", Ryan Gosling se numara si el printre favoritii distribuirii rolului lui Christian Grey, datorita sarmului sau incontestabil si a expresivitatii sale deosebite.


5. Ryan Reynolds

Cu toate calitatile fizice necesare intruchiparii protagonistului descris in romanul erotic, Ryan Reynolds poate face fata cu brio provocarii de a fi barbatul fatal potrivit pentru rolul lui Grey.



Sursa foto: marieclaire.co.uk

Sursa foto principala: eonline.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea