Filme

#filme #seriale #lost #totul despre sex #prietenii tai #sinfeld #filnal dezamagitor

4 seriale de succes cu final dezamagitor

Nimic nu egaleaza farmecul finalului unui serial pe care l-ai urmarit sezon dupa sezon. Fie ca este o comedie, fie ca este o drama sau un serial de actiune, sfarsitul egaleaza in intensitatea emotiilor tot suspansul trait saptamana de saptamana pana atunci. Nu te gandi insa ca scenaristii nu au reusit sa nu distruga munca de sezoane intregi, in incercarea de a se conforma asteptarilor publicului. Iata mai jos cateva exemple despre cum au decurs finalurile unor seriale care au facut valva in ultimele decenii.

Prietenii tai

Rampa de lansare pentru Jennifer Aniston si Matthew Perry, finalul sezonului 10 si al serialului a dezamagit prin conformismul aratat de scenaristi si producatori in privinta relatiei dintre Ross si Rachel.

In timp ce toata lumea astepta ca Rachel sa se imbarce in avionul catre Paris si sa inceapa o noua viata, scenaristii au optat sa il aduca in scena pe fostul ei iubit pentru a relua relatia, spre dezamagirea tuturor fanilor serialului legendar.

Seinfeld

Un adevarat fenomen in industria sitcomurilor, "Seinfeld" a socat o lume intreaga prin finalul cu sfarsit neasteptat. Arestati pe nepusa masa intr-o zona rurala a Statelor Unite, Jerry, Kramer, George si Elaine isi petrec ultimul episod pregatindu-se de procesul lor. Continuarea avea sa vina abia in Seinfeld - The Movie.

Totul despre sex

Un alt mod de a impaca si capra si varza sau, mai precis, de a mentine interesul publicului pana in ultimul moment numai pentru a rezolva lucrurile intr-un mod deloc sofisticat, il observam in finalul "Totul despre sex".

Carrie ramane cu Mr. Big, rezolvandu-si astfel obsesia vietii, Samantha trece de problemele operatiei la san si isi continua relatia cu amantul mai tanar, Miranda isi rezolva dilema privitoare la cariera si familie, iar Charlotte descopera dragostea in bratele unui personaj diametral opus, Harry.

Lost

Dupa ce vreme de sase sezoane aventurile naufragiatilor pe misterioasa insula ne-au facut sa emitem mii de speculatii privind ciudatele fenomene petrecute, iata ca scenaristii JJ Abrams, Jefrey Liber si Damon Lindelof au fost chiar ei pierduti la finalul serialului.

Fara a explica prea multe despre desfasurarea in timp a evenimentelor si despre cursul logic al acestora, scenaristii transforma insula misterioasa intr-un purgatoriu, care le transmite personajelor confuze ca au murit cu totii in naufragiu.



Sursa foto: cityroom.blogs.nytimes.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea