Filme

# jennifer lawrence #film #cinema #hunger games

4 lucruri pe care nu le stiai despre actrita momentului, Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence este actrita momentului la Hollywood. In varsta de 23 de ani, Jennifer a castigat deja un premiu Oscar si un Glob de Aur gratie rolului exceptional din filmul "Silver Linings Playbook", iar acum se pregateste pentru lansarea celui de-al doilea film din seria "Hunger Games".

Pentru multa lume, Jennifer Lawrence este inca o actrita necunoscuta, asta si pentru ca viata ei personala nu este nici pe departe atat de tumultuoasa precum cea a altor actrite de la Hollywood. Deoarece in luna noiembrie va avea loc lansarea peliculei "The Hunger Games: Catching Fire" ("Jocurile foamei: Sfidarea"), unul dintre cele mai asteptate filme ale anului, te invitam sa descoperi lucruri mai putin stiute despre protagonista Jennifer Lawrence.

1. Si-a inceput cariera fara sa ia lectii de actorie

Cei mai multi tineri aspiranti la statutul de actori iau lectii istovitoare pentru a putea intra in pielea personajelor si pentru a putea avea 1000 de fete. Nu este si cazul lui Jennifer Lawrence. Ea si-a inceput cariera la varsta de 16 ani, odata cu rolul primit in serialul "The Bill Engvall Show", dar nu a luat nici macar o ora de actorie. "M-am bazat pe instincte si am avut dreptate", a explicat Jennifer.

2. Se afla in topul celor mai tinere actrite nominalizate la Oscar

Jennifer Lawrence a primit premiul Oscar in anul 2013, devenind a doua cea mai tanara actrita care primeste celebra statueta, dupa Marlee Matlin in 1986.

Putina lume isi aminteste de faptul ca Jennifer a fost nominalizata la cele mai importante premii din industria cinematografica si in anul 2011, gratie rolului din pelicula "Winter's Bone". Astfel, Jennifer a devenit a treia cea mai tanara actrita care a primit o nominalizare la Oscar, dupa Quvenzhane Wallis si Keisha Castle-Hughes.

3. Revista Vogue a descris-o ca pe un cameleon

Pentru celebra revista Vogue, Jennifer Lawrence este la fel de schimbatoare precum un cameleon. Acum poate fi o femeie fatala, imbracata intr-o rochie de gala, acum poate fi vecina de alaturi, acum este tipa casual, iar mai tarziu se transforma intr-o femeie sexy gata sa-ti fure privirea la plaja.

4. A fost refuzata pentru un rol din cauza ca era prea frumoasa

In timpul castingului pentru filmul "Winter's Bone", Jennifer Lawrence a pierdut rolul principal, desi s-a descurcat de minune la auditie. Motivul: producatorii au considerat ca este mult prea frumoasa. Ulterior, au acceptat-o si au dat lovitura cu prezenta ei fermecatoare.

Sursa foto:macsmagazine.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea