Filme

#filme #top filme #filme caini

4 filme pentru iubitorii de caini

Daca esti iubitor de animale, cu siguranta adori filmele cu caini, indiferent ca acestea sunt de comedie sau emotionante pana la lacrimi. Iata 4 dintre cele mai apreciate filme pentru iubitorii de caini.

Hachi: A Dog's Tale

Acest film este inspirat dupa o poveste reala, cu adevarat emotionanta. Productia il are in rolul principal pe Hachi, un caine care isi alege stapanul si ramane fidel si loial acestuia pana la finalul vietii. Filmul este o lectie de viata pentru noi toti si va reusi sa ii sensibilizare chiar si pe cei mai duri telespectatori.

Marley and Me

Marley este un catelus nazdravan care dintr-un simplu cadou devine, practic, un membru al familiei. John (Owen Wilson) ii daruieste proaspetei sale sotii (Jennifer Aniston) un pui de labrador auriu pentru a se se pregati astfel pentru viitoarele roluri de parinti, invatand ce inseamna responsabilitatea de a avea in permanenta grija de o alta fiinta.

Din pacate, Marley este un catel neastamparat care pune bete in roate chiar si celor mai buni dresori. In plus, catelul provoaca numai dezastre, insa chiar si asa cei doi soti nu mai concep viata de familie fara prezenta lui.

Fluke

Filmul prezinta povestea lui Tom, un barbat care este atat de obsedat de afaceri, incat isi ignora total sotia si fiul. Din nefericire, Tom moarte intr-un accident, insa primeste o a doua sansa: barbatul se reincarneaza intr-un catel uimitor pe nume Fluke.

Dupa ce trece printr-o serie de aventuri si traieste in compania unei femei fara adapost si a unui dulau de paza, Fluke reuseste sa ajunga la familia lui si sa demonstreze acestora cine se ascunde, in realitate, in spatele catelusului jucaus.

Eight Below

Eight Below il aduce in prim plan pe Paul Walker care traieste aventura vietii lui alaturi de o familie inedita: cainii sai.

Actiunea se desfasoara in Antarctica, si este povestea unui barbat care ar face orice pentru a-si salva cainii din ghearele nemiloase ale iernii si care nu se da in laturi de la nimic pentru a-si aduce "familia" acasa.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea