Filme

#filme noi #filme #premiera film #recomandari filme #filme septembrie

4 filme la care merita sa mergi in luna septembrie

Toamna lui 2012 aduce pe marile ecrane din Romania o serie de productii de marca. Din cele peste 10 filme a caror premiera este programata pentru luna septembrie, am ales patru, pe care ti le recomandam cu cea mai mare caldura.

Resident Evil: Retribution

Virusul mortal al corporatiei Umbrella continua sa faca ravagii pe Pamant si transforma intreaga populatie in zombie. Singura speranta de salvare a speciei umane este Alice (Mila Jovovich), care aterizeaza chiar in inima perimetrului unde se desfasurau cele mai secrete operatiuni ale companiei si descopera multe lucruri despre cum s-a format aceasta. De-a lungul filmului, Alice va incerca sa-i vaneze pe cei responsabili de aceasta pandemie.

Savages

Oliver Stone, cinastul recompensat cu trei trofeee Oscar, revine pe marile ecrnae cu un thriller garnisit cu o distributie de exceptie: Taylor Kitsch, Blake Lively, Aaron Johnson, John Travolta, Uma Turman, Benicio Del Toro, Salma Hayek, Emile Hirsch.

Pelicula are la baza romanul omobim al lui Don Winslow si infatiseaza povestea unor intreprinzatori din Laguna Beach care incearca sa tina piept cartelului mexican Baja.

Lawless

"Lawless", in regia lui John Hillcoat, aduce in cinematografe povestea reala a raufacatorilor Bondurant, trei frati care fac contrabanda cu bauturi alcoolice in perioada Prohibitiei. Productia este o lectie despre brutalitate si tandrete, crima si coruptie, loialitate si iubire.

Din distributia filmului fac parte urmatorii actori: Shia LaBeouf, Tom Hardy, Jessica Chastain, Jason Clarke, Mia Wasikowska, Dane DeHaan, Guy Pearce si Gary Oldman.

Despre oameni si melci

"Despre oameni si melci" este cel de-al doilea lungmetraj regizat de cineastul roman Tudor Giurgiu.

Filmul relateaza povestea unui grup de muncitori care lucreaza intr-o fabrica aflata in faliment, in Romania de la inceputul anilor '90. Totul se schimba cand unul dintre baieti gaseste o solutie inedita menita sa-i salveze colegii de la somaj si sa scoata uzina din faliment. Cinefilii vor avea ocazia sa-i revada pe Andi Vasluianu, Dorel Visan, Monica Birladeanu si Valeria Seciu.

Foto: filmofilia.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea