Filme

#johnny depp #matrix #mr. and mrs. smith # filme johnny depp

4 filme in care ar fi trebuit sa joace Johnny Depp

Desi nu a castigat niciun Oscar pana acum, Johnny Depp se inscrie in categoria actorilor de prima mana de la Hollywood. Si daca astazi actorul renumit pentru personajele ciudate pe care le interpreteaza - precum cel din recentul "The Lone Ranger" - este o adevarata mina de aur pentru orice producator, in trecut lucrurile stateau putin altfel. Nu este de mirare, asadar, ca Johnny Depp a ratat distribuirea in cateva filme de succes, care au conturat cariera unor actori precum Keanu Reeves.

1. Speed (1994)

Johnny Depp s-a numarat printre numerosii actori care au refuzat sa interpreteze rolul Jack Traven in succesul de box-office "Speed". Drept urmare, regizorul Jan de Bont s-a vazut nevoit sa se reorienteze catre Keanu Reeves care, multumita implicarii in acest proiect cinematografic, si-a lansat cu adevarat cariera la Hollywood.

2. The Matrix (1999)

Johnny Depp a fost prima alegere a fratilor Wachowski pentru rolul lui Neo, insa casa de productie isi dorea mai degraba un actor cu succes la public la momentul respectiv - precum Brad Pitt sau Val Kilmer. In cele din urma, gratie rolului din "Speed", Keanu Reeves a fost cel care a obtinut rolul care i-a definit cariera.

3. Interview with the Vampire (1994)

Johnny Depp ar fi trebuit sa interpreteze personajul Lestat in celebrul "Interviu cu un vampir", care i-a fost oferit, intr-un final, lui Tom Cruise, considerat mai faimos la vremea respectiva. Johnny Depp n-a ratat insa sansa de a intra in pielea unui vampir, implicandu-se, ani mai tarziu, in proiectul "Dark Shadows".

4. Mr & Mrs. Smith (2005)

Este posibil ca lucrurile sa fi stat complet diferit (in viata reala, cat si in cea cinematografica), daca filmul "Domnul si doamna Smith" l-ar fi avut drept personaj principal masculin pe Johnny Depp si nu pe Brad Pitt. De altfel, Johnny Depp acceptase sa se implice in comedia de actiune care a dus la formarea cuplului Brangelina, insa a fost nevoit, in cele din urma, sa se retraga, din cauza programului sau mult prea incarcat.



Sursa foto: thehollywoodnews.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea