Filme

#actori #tom cruise #jim carrey #adam sandler #jonah hill #roluri actori

4 actori in roluri surprinzatoare

Ne-am obisnuit ca pe unii actori sa-i incadram intr-un anume gen de film in functie de rolurile pe care le-au interpretat de-a lungul timpului. Faptul ca joaca mereu acelasi tip de personaje, in comedii, filme de actiune sau pelicule SF le-a adus notorietate in randul cinefililor de pretutindeni.

Din cand in cand insa, starurile de la Hollywood renunta la rolul sablon si dau viata unor personaje uimitoare, cu totul diferite fata de cele cu care ne-au obisnuit. Iata patru actori in roluri surprinzatoare.

1. Jim Carrey

Jim Carrey a cucerit inimile tuturor fanilor dupa ce a interpretat cateva personaje "nebunatice" in comedii precum "Masca", "Dumb si Dumber" si "Ace Ventura, detectivul lui peste". Cu "Eternal Sunshine of the Spotless Mind" insa, actorul a dezvaluit publicului ca poate juca si personaje dramatice, realizand o interpretare de exceptie in rolul lui Joel Barish.

2. Adam Sandler

Indragitul actor a cunoscut succesul in comedii usurele, "Mr. Deeds" sau " 50 First Dates" fiind printre cele mai apreciate de public. Insa Adam Sandler a intruchipat si personaje complexe, ca Barry Egan in filmul "Punch-Drunk Love", un barbat instabil emotional, un rolul plin de realism, interpretarea sa fiind deosebit de apreciata de catre critici.


3. Jonah Hill

Jonah Hill este cunoscut, mai degraba, din comediile cu adolescenti in care interpreteaza rolul tanarului grasut de care se iau baietii cu muschi. Insa talentul sau a iesit cu adevarat la iveala odata cu rolul din drama "Moneyball", unde a interpretat un geniu al Universitatii Yale. Pentru acest rol, Jonah Hill a primit prima nominalizare la Oscar din cariera.

4. Tom Cruise

Cand vine vorba de filme, Tom Cruise este "Domnul Actiune". Incepand cu "Top Gun" si terminand cu "Jack the Reacher", actorul este cunoscut, in special, prin prisma rolurilor de erou pe care le-a interpretat de-a lungul carierei. Totusi, in 2008, Cruise a acceptat un rol cu totul surprinzator.

In pelicula "Tropic Thunder", el l-a interpretat pe Less Grossman, un producator de film ciudat, lipsit de orice urma de moralitate si care are un vocabular rusinos. Partea buna e ca actorul a fost deosebit de convingator, rolul sau fiind apreciat de criticii de film de pretutindeni.


Sursa foto: thethoughtexperiment.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea