Filme

#Marlyn Monroe #brandon lee #heath ledger #natalie wood #filmari #decese

4 actori care au murit in timpul filmarilor

Foarte multe dintre secvente au fost deja filmate, insa moartea tragica a actorului Paul Walker a pus, pentru moment, sub semnul intrebarii productia "Fast and Furious 7", in care regretatul artist detinea un rol cheie.

Din nefericire, Paul Walker nu este singurul actor care si-a pierdut viata in timp ce era implicat in realizarea unei pelicule cinematografice. Iata si alti 4 actori care nu au mai apucat sa duca la bun sfarsit filmele la care lucrau, potrivit Yahoo!Movies.

1. Marylin Monroe - "Something's Got to Give"

Comedia "Something's Got to Give" este o pelicula nefinalizata nici pana in ziua de astazi. Cu Marylin Monroe in rolul principal, filmul este ultima aparitie a celebrei dive americane in fata camerei.

Inca de la inceput, productia a fost intrerupta din cauza problemelor personale ale lui Marylin, fiind concediata si apoi reangajata, pentru ca, intr-un final, dupa decesul prematur al vedetei (5 august 1962), sa fie abandonata.

2. Brandon Lee - "The Crow"

Din nefericire, Brandon Lee a fost ucis accidental de un glont adevarat in timpul filmarilor de la "The Crow". Pentru ca actorul nu apucase sa termine de filmat toate scenele, compania producatoare a investit 8 milioane de dolari in recreerea personajului sau cu ajutorul efectelor speciale.

3. Natalie Wood - "Brainstorm"

Actrita din "Rebel fara cauza" a murit in 1981, in timpul unei pauze de productie pentru pelicula SF "Brainstorm". Astfel, timp de doi ani, studiourile Metro-Goldwyn-Mayer au decis sa amane finalizarea proiectului. Odata ce decizia de lansare a fost luata, regizorul a folosit o dublura pentru a filma ultimele secvente in care era implicata Natalie Wood.

4. Heath Ledger - "The Imaginarium of Doctor Parnassus"

Talentatul Heath Ledger (28 de ani) a murit la inceputul lunii ianuarie 2008, din cauza unei supradoze accidentale cu medicamente puternice emise pe baza de reteta medicala. Cu cateva luni inainte, actorul a terminat de filmat cea mai de succes pelicula a sa, "The Dark Night".

Decesul sau a survenit in timpul filmarilor la "The Imaginarium of Doctor Parnassus", iar regizorul i-a distribuit pe Johnny Depp, Jude Law si Colin Farrell pentru a completa partea lui Ledger.

Sursa foto: joblo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea