Filme

#filme #filmari #top filme #filmari paris

3 productii filmate in Paris

Filmele realizate pe strazile Parisului sunt extrem de captivante si reusesc intotdeauna sa te atraga intr-o lume fascinanta si plina de surprize. Iata o lista cu cele mai bune filme realizate in Paris.

Amelie

Amelie este povestea unei tinere femei care incearca sa schimbe lumea si incepe aceasta schimbare incepand de la prietenii si oamenii din jurul tau. Povestea este una destul de complexa si incepe prin prezentarea copilariei personajului principal, copilarie care a fost destul de neobisnuita. Cu toate acestea insa, Amelie este totusi o persoana normala, care insa are o imaginatie destul de bogata si fantezista.

 

Valmont

Valmon este un alt film realizat pe strazile Parisului si are la baza o poveste care se intampla in perioada baroca. Filmul aduce in prim plan actiunile marchizei de Merteuil si a vicontelui de Valmon care se afla intr-un joc continuu a seductiei, indiferent de statutul social sau conjugal al "victimelor". Povestea devine cu adevarat palpitanta in momentul in care cele doua personaje principale se intalnesc si cand sentimentele sincere devin o greseala cu foarte multe consecinte.

 

Funny Face

Audrey hepburn , unul dintre cele mai faimoase beauty iconuri ale lumii joaca rolul principal in productia muzicata intitulata Funny Face. Filmul a fost realizat in anul 1957 in Paris, sun indicatiile regizorului Stanley Donen , alaturi de care actrita a mai colaborat ulterior si in filme precum Charade sau Two For The Road.

Filmul prezinta povestea frumoasei Jo (Audrey Hepburn), o tanara care incearca sa se rupa de realitate si care prefera sa fie o fire visatoare si usor naiva. Tanara care lucreaza intr-o librarie este remarcat de echipa unei reviste si i se propune astfel sa devina imaginea publicatiei pentru femei, Quality.

Funny Face este un musical care a reusit sa impresioneze in special datorita interpretarii senzationale a actritei Audrey Hepburn

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea