Filme

#filme #comedii romantice #top filme # filme de comedie # comedii romantice 2012

3 comedii romantice in 2012

2012 se anunta un film promitator in ceea ce priveste categoria de filme romantice . The Vow , This Means War si The Five-Year Engagement sunt doar cateva dintre productiile care se lasa asteptate pentru acest an. Descopera mai multe despre filmele de comedie din anul 2012.

The Vow
(Juramantul)

Paige (Rachel McAdams) are un accident de masina in urma caruia intra in coma si isi pierde memoria. Din acest moment, sotul sau, Leo (Channing Tatum) depune eforturi continue pentru a-i cuceri inima. Leo nu se dezlipeste de patul de spital al sotiei sale si incearca prin toate mijloacele sa ii aminteasca acesteia de toate momentele prin care au trecut impreuna, dar si de sentimentele puternice care i-au facut sa se casatoreasca, in mod spontan, intr-un muzeu.



 

This Means War
(Sa fie razboi!)

Doi spioni CIA, prieteni din copilarie si parteneri inseparabili in misiuni dificile devin cei mai mari inamici atunci cand descopera ca sunt indragostiti de aceeasi femeie. Lauren (Reese Witherspoon) se intalneste cu ambii barbati, fara sa stie ca cei doi se cunosc. Intr-un final insa cei doi decid sa ii spuna adevarul acesteia si ii declara ca se afla intr-un raboi pentru iubirea sa. Cei doi prieteni se folosesc de toate resursele posibile pentru a intra in gratiile frumoasei Lauren si nu se feresc sa foloseasca toate armele si dispozitivele de ultima generatie de care dispun la centru CIA.



 

The Five-Year Engagement
(Logodna de 5 ani)

Top Solomon si Violet Barnes decid sa se casatoreasca, dupa ce el Tom o cere de sotie pe iubita ta. Din multiple motive cei doi raman logoditi si amana nunta timp de 5 ani. La finalul acestei perioade ei sunt presati de parinti sa concretizeze relatia, insa cei doi ajunf la o discutie fata in fata despre ce isi doresc cu adevarat si care sunt sentimentele lor actuale.

Filmul se anunta a fi presarat cu foarte multe scene neasteptat de amuzante.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea