Filme

#megan fox #informatii megan fox # curiozitati megan fox

11 lucruri inedite despre Megan Fox

Megan Fox este una dintre cele mai frumoase actrite de la Hollywood. Acesta nu a impresionat intotdeauna prin talentul sau actoricesc, insa cu siguranta scenele in care apare, taie intotdeauna rasuflarea fanilor.

1. Megan Fox are noua tatuaje si se considera a fi dependenta de aceasta forma de arta. In ciuda acestui lucru, Megan Fox are in continuare un corp frumos si foarte senzual.

2. Numele mijlociu al actritei este Denise. Dar pentru ca Denise Fox nu suna atat de convingator precum Megan Fox, vedeta a ales, desigur, ultima varianta. De asemenea, numele de familie original era Foxx, insa pentru ca se faceau mereu confuzii si pentru ca Megan trebuia sa sublinieze mereu acest aspect, tatal actritei si-a schimbat numele.

3. Megan Fox este un fan infocat al formatiei Nirvana, in ciuda faptului ca aspectul sau te face sa crezi ca este o alta fata draguta care asculta muzica de club, comerciala.

4. Megan Fox are radacini irlandeze, franceze si chiar indiene. Asadar, actrita este un mix foarte reusit de rase.

5. Persoana pe care Megan Fox o admira cel mai mult este actorul Shia LaBeouf, cel alaturi de care a aparut in productia Transformers.

6. Megan Fox a fost tinuta din scurt in perioada copilariei si a adolescentei. Parintii sau obisnuiau sa o controleze foarte mult, iar pana la varsta de 18 ani nu a avut voie sa aiba intalniri.

7. Megan Fox este casatorita cu actorul Brian Austin Green (din serialul Beverly Hills 20910) si urmeaza sa aiba impreuna un copil.

8. Megan Fox a inceput sa ia lectii de dans pe cand avea doar 5 ani si lectii de actorie incepand de la 13 ani.

9. Unul dintre tatuajele actritei spune ca "There once was a little girl who never knew love until a boy broke her heart." ("A fost o data o fetita care nu a stiut ce inseamna dragostea, pana cand un baiat i-a frant inima").

10. Megan Fox a debutat in cinematografie, in filmul Holiday in the Sun" cu gemenele Mary-Kate si Ashley Olsen, in anul 2001.

11. Megan Fox a aparut in 37 de episoade din serialul "Hope & Faith", in rolul lui Sydney Shanowski, fiica lui Hope.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea