Filme

#lucruri inedite #robert de niro

10 lucruri inedite despre Robert De Niro

La cei 67 de ani ai sai, Robert De Niro continua sa fie unul dintre cei mai solicitati actori de la Hollywood. De Niro se poate lauda cu o cariera prodigioasa: peste 70 de filme la activ plus doua premii Oscar. Cand vine insa vorba de viata sa personala, actorul devine brusc extrem de precaut si evita sa dea prea multe detalii jurnalistilor.

Iata cateva dintre lucrurile mai putin cunoscute legate de viata si cariera lui Robert de Niro:

1. Robert De Niro face parte dintr-o familie de artisti. Virginia Admiral, mama sa, era pictor abstract-expresionist, in vreme ce tatal sau, Robert De Niro senior , pe langa arta penelului,  se mai ocupa si de sculptura. Din pacate, cuplul a divortat cand Robert avea doar trei ani.

2. In copilarie era poreclit “Bobby Milk” intrucat era foarte slab, iar tenul sau era alb ca laptele.

3. A descoperit ca iubeste actoria la varsta de 10 ani, cand a interpretat personajul Leul cel Las intr-o piesa de teatru bazata pe cartea“Vrajitorul din Oz”.

4. Robert De Niro a marturist de nenumarate ori ca actrita sa preferata este Meryl Streep. Cei doi au jucat impreuna in productiile “ The Deer Hunter ”  si “ Falling In Love ”.

5. Bananarama, una dintre trupele la moda in anii ’80, i-a dedicat cantecul “Robert De Niro’s Waiting”. De Niro a fost incantat de aceasta idee, asa ca a aranjat o intalnire cu membrele grupului. Si pentru ca emotiile erau mari, fetele si-au facut curaj band pahar dupa pahar. In cele din urma, intalnirea a fost un esec, fetele de la Bananarama imbatandu-se chiar inainte de venirea actorului.

6. Robert De Niro a copilarit la cateva blocuri distanta de regizorul Martin Scorsese, in Greenwich Village, Manhattan. Atunci cand au facut cunostinta la o petrecere in 1972, cei doi au realizat ca se cunosteau din vedere, insa nu apucasera sa discute pana atunci.

7. Pentru rolul Max Cady din Cape Fear (1991), a platit 5.000 de dolari unui dentist, care a facut tot posibilul ca dantura actorului sa arate cat mai prost. Dupa filmari, acelasi De Niro a scos din buzunar inca 20.000 de dolari, de data aceasta pentru a-si repara dintii.

8. Este stangaci. Totusi, De Niro a facut un efort considerabil pentru rolul din "Taxi Driver", unde poate fi vazut scriind cu mana dreapta.

9. Este faimos printre soferii de limuzina din Los Angeles, deoarece nu este prea generos atunci cand lasa bacsisuri. De aceea, acestia l-au poreclit Robert No-Dinero.

10. Robert De Niro a invins cancerul. Actorul a fost operat in 2003 de cancer de prostata, boala fiind in prezent in regresie.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea