Filme

#_o-dadaca-plina-de-surprize-2005

Un Mr. Bean evlavios si o Mary Poppins criminala in Keeping Mum

Un film de vacanta, cu iz de comedie neagra , britanica, stropita cu mult ceai si rasete din plin: Keeping Mum (O dadaca plina de surprize).

Walter Goodfellow (Rowan Atkinson) este paroh intr-un satuc linistit, Little Wallop si este atat de devotat meseriei incat nu baga de seama ca sotia sa, Gloria (Kristin Scott Thomas) flirteaza cu Lance, instructorul de golf (Patrick Swayze), fiica sa este nimfomana iar fiul sau este terorizat la scoala de colegii lui.

Preocupat de a redacta predica perfecta pentru o importanta conventie religioasa, parintele Goodfellow se gandeste cu evlavie si seriozitate la toate, numai la viata lui personala nu.

Cand problemele par sa nu mai ia sfarsit, un ajutor nesperat soseste in casa lor: Grace Hawkins (Maggie Smith) noua menajera , o batranica simpatica, o mana cereasca pentru familia Goodfellow. Ca prin minune prezenta ei, cu tot cu un cufar urias (incarcat de „amintiri”) aduce din nou linistea in sanul familiei.
Cainele vecinului nu mai latra de zile bune, colegii batausi ai lui Petey se accidenteaza grav, parintele incepe sa citeasca bancuri religioase din sectiunea „ Sa chicotim cu Cel de Sus”, fiica nimfomana se apuca de gatit iar instructorul de golf dispare fara urma.

Pare ca Dumnezeu le-a ascultat rugaciunile! Totusi raspunsul este mult mai pamantesc: Grace Hawkins este o criminala bine intentionata.

De necrezut? O sa va convingeti urmarind filmul, pentru ca un Mr. Bean evlavios si o Mary Poppins criminala nu trebuie ratati.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea