Filme

#_ultimul-radio-show-2006

Ultima poveste a bunicului Altman

arget="_blank"href="http://cinema.acasa.ro/A_Prairie_Home_Companion_--f2014.html"title="A prairie home companion - cinema.acasa.ro">A prairie home companion se aseamana cu o poveste spusa cu blandete de un bunic – Robert Altman.

Asadar … a fost odata ca niciodata ... A Prairie Home Companion , un show radio foarte indragit, care se tinea de peste 30 de ani intr-o sala de teatru. Dar lumea s-a modernizat si show-ul radio cu melodii country si glume de cowboy, cu interpreti simpatici si cu povesti amuzante a fost vandut unei corporatii din Texas.

Altman ne prezinta ultimul radio show cu gingasie si tristete, ne vorbeste parca soptit, domol, despre viata, tinerete, moarte, cu naturalete si umor. Printre cantece, povesti, glume, amintiri, pauze publicitare originale si secvente din culise isi face aparitia si Asphodel (Virginia Madsen), un inger blond, pentru a marca alegoric sfarsitul unui show, al unei vieti.

Mergeti sa-i vedeti pe Meryl Streep, Lily Tomlin, Garrison Keillor, Kevin Kline , Woody Harrelson, John C. Reilly , Virginia Madsen şi Tommy Lee Jones – toti actori de renume, toti personaje minunate in ultima poveste a bunicului Altman.
  •   2007-03-15
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii