Filme

#twilight #roman #carte #primele ecouri #cronica #vampiri #dragoste #romantic #horror #_twilight-2008

Twilight - primele ecouri

Cand (Kristen Stewart) se muta intr-un mic orasel si il cunoaste pe misteriosul Edward Cullen (Robert Pattinson), viata ei ia o intorsatura neasteptata si terifianta. Edward, irezistibil si impenetrabil, ascunde un secret pe care Isabella e hotarata sa-l afle. Ceea ce ea insa nu-si da seama este ca, cu cat se apropie mai mult de el, cu atat isi pune viata in pericol.

Primele reactii

Cu toate ca pierde multa putere in tranzitul de la carte la film pentru marele ecran, Twilight va multumi fanii devotati, dar nu va reusi sa incante si restul spectatorilor. Filmul poate fi vizionat pe marile ecrane din Romania incepand cu 23 ianuarie 2009.

Pro

Toronto Star: Twilight este un fel de Cola Zero pentru filmele cu vampiri. Succesul filmului se datoreaza in mare parte iubirii dintre Edward si Bella (Peter Howell)

Rolling Stone: Sfatul meu: Centrati-va atentia pe Stewart si Pattinson. Cei doi va vor face sa intelegeti de ce s-au vandut 17 milioane de copii ale cartii (Peter Travers)

Minneapolis Star Tribune: Regizoarea Catherine Hardwick plimba personajele prin elementele povestii cu un respect sincer pentru materialul original (Colin Covert)

New Yorker: Twilight, primul film adaptat dupa seria de bestsellere a scriitorului Stephenie Meyer , o sa fie un marele succes al toamnei (David Denby)

New Republic: Twilight este prostut, melodramatic si greu de displacut, la fel ca si publicul tinta, cu un simt distinct al tragediei (Christopher Orr)

Toronto Star: Minunate sunt caile vampirilor in Twilight, o poveste despre adorarea mortilor vii, in care dintii ascutiti si mainile reci nu sunt un impediment pentru dragoste (Peter Howell)

Contra

New York Post: Filmul combina intriga serialului True Blood cu nivelul de intensitate al serialului Slavati de clopotel (Kyle Smith)

Dallas Morning News: Regia agitata a lui Catherine Hardwicke este luata mult prea in serios. Twilight duce lipsa de claritate si istetime, elemente care ar fi salvat pelicula (Nancy Churnin)

ReelViews: Filmul ar fi fost unul mult mai bun daca ar fi fost ceva mai relaxat. Dar sa speram ca va urma exemplul filmelor cu Harry Potter - care au devenit din ce in ce mai bune (James Berardinelli)

Daca vrei sa afli inaintea tuturor ce se intampla in lumea filmului si la ce sa te astepti de la noile aparitii, aboneaza-te la Newsletterul de Cronici Cinema.acasa.ro

Trailer Twilight

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea