Filme

#_tropic-thunder-2008 #cronica #comedie #jack black #ben stiller #primele ecouri #tropic thunder #robert downey jr.

Tropic Thunder - primele ecouri

Tropic Thunder este o comedie spumoasa si plina de actiune despre un grup de cinci actori care sunt pusi in situatia dramatica de a interpreta rolurile personajelor lor in realitate sin u pe platourile de filmare, asa cum erau obisnuiti.

Dupa ce reusesc sa creasca in mod exagerat costurile acestei pelicule, studiourile producatoare decid sa anuleze filmarile. Totusi, regizorul nu vrea sa renunte la film si se indreapta cu actorii in junglele din Asia de Sud-Est. Aici, actorii ii vor intalni pe adevaratii razboinici, care habar nu au ca totul este doar motor si actiune.

Primele reactii

Cu destul umor, satira si o performanta nemaipomenita din partea lui Robert Downey Jr., criticii sunt de parere ca Tropic Thunder este un film excelent pentru un inceput de toamna. Filmul poate fi vizionat pe marile ecrane din Romania incepand cu 12 septembrie.

Pro

Newsweek: Tropic Thunder este cel mai amuzant film al verii. Atat de amuzant incat te vei pune pe ras inainte ca filmul sa inceapa (David Ansen)

ReelViews: Productia nu este perfecta, dar intr-un mediu in care filme ca The Love Guru sau Step Brothers trec aproape neobservate, Tropic Thunder reuseste sa puna la respect multe pelicule pretendente la genul de comedie (James Berardinelli)

Arizona Republic: Ben Stiller, Jack Black si Brandon T. Jackson s-au descurcat bine. Robert Downey Jr. a jucat extraordinar. Jay Baruchel , un nou venit, se ridica la nivelul celorlalti si joaca rolul unui actor nu chiar atat de narsicitst, dar destul de nedumerit de ce se intampla in jurul sau (Bill Goodykoontz)

Rolling Stone: Gandeste-te la toate posibilitatile prin care te poti rani in timp ce razi. Poti sa cazi de pe scaun, sa te ineci cu floricele sau multe altele. Cu Tropic Thunder poti sa le patesti pe toate (Peter Travers)

New York Magazine: Parodia lui Ben Stiller, Tropic Thunder, este sarita din tipar. Este atat de amuzanta incat merita sa induri gagurile interminabile, formula scenariului, chiar si asa zisul rasism interpretat genial de Downey Jr. (David Edelstein)

Contra

Chicago Reader: Restul filmului nu este atat de grozav precum inceputul. Acest lucru se datoreaza productiei la scara larga, dar in mare parte din cauza glumelor usor de anticipat (J. R. Jones)

Trailer Tropic Thunder

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea