Filme

#cinema #actori #zac efron # premii cinema #mtv movie awards 2014 #Mark Whalberg #Jocurile Foamei

Top 5 momente care au facut inconjurul lumii la MTV Movie Awards 2014

Dupa Oscaruri, era momentul ca si gala MTV Movie Awards sa scoata in fata productiile si actorii care s-au dovedit a fi pe placul publicului adolescentin din lumea intreaga. Statuetele pop-corn au mers in multe cazuri spre nume care deja au bifat premii importante si premiile Oscar si, ca in fiecare an, MTV Movie Awards a starnit diverse reactii din partea publicului.

Gazda show-ului, Conan O'Brien, a reusit sa scape teafar din "ingrata" sa misiune, insa cateva momente ale galei vor ramane in memoria spectatorilor din lumea intreaga.

Will Poulter - trei in unu

Scena lectiei de sarut aplicata de catre Jennifer Aniston si Emma Thompson pe docilul elev Will Poulter in comedia "We're the Millers" nu s-a repetat in fata publicului. Will s-a prezentat la fel de cuminte pe scena pentru a-si ridica statueta, fara a fi insotit de vreuna dintre colegele sale sexy. Acesta este al doilea an consecutiv in care scena sarutului nu este reconstituita, spre dezamagirea audientei.

Mark Whalberg, scos la pensie

Este oficial, Mark nu mai paseste pe scena MTV Movie Awards! A recunoscut-o chiar actorul in discursul sau de la primirea premiului pentru influenta asupra generatiei precedente.

"Da, stiu ce inseamna acest premiu, multi altii l-au primit inaintea mea: Ben Stiller, Jim Carrey, Jennifer Aniston, Adam Sandler. Stiti ce au in comun? Niciunul nu a mai fost invitat al galei dupa aceea", s-a confesat "batranelul" Whalberg (43 ani).

Jocurile Foamei, filmul anului

"Catching Fire", partea a doua a trilogiei "Jocurile Foamei", a primit titlul de "Filmul anului", premiul fiind ridicat de Josh Hutcherson. Partenera sa din film, Jennifer Lawrence, a lipsit de la gala, chiar daca a primit premiul pentru cea mai buna interpretare feminina.

Zac Efron, jumulit de haine

Frumuselul Zac Efron s-a trezit la bustul gol pe scena dupa ce prezentatoarea Rita Ora i-a smuls camasa de pe el inainte de a-i inmana premiul pentru scenele similare din filmul "That Akward Moment". Intr-adevar, un moment ciudat al galei!

Premianti Oscar

Alte categorii au adus pe scena nume care deja si-au primit portia de glorie inca de la ceremonia premiilor Oscar: Jonah Hill si-a luat partea leului pentru interpretarea sa din "Lupul de pe Wall Street", Jared Leto - pentru interpretarea rolului de homosexual din "Dallas Buyers Club", vrajitoarea Mila Kunis a fost servita cu un "pop-corn" pentru interpretarea din "The Great and Powerfull Oz", iar Brad Pitt a primit premiul "rusinos" pentru rolul din horrorul SF "World War Z".




Sursa foto: popsugar.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea