Filme

#filme actori #aparitii vedete filme #roluri reale actori

Top 5 filme in care actorii apar cu identitatea reala

Filmele in care actorii apar cu identitatea lor reala au un farmec aparte pentru cinefili. Ele ajuta publicul sa isi cunoasca mai bine actorii preferati, in ipostaze in care granita dintre realitate si fantezie este foarte dificil de delimitat.

Iata cateva filme in care actorii nu intra in pielea unor personaje, ci joaca folosindu-si propria identitate.

1. This is the End (2013)

Regizori: Evan Goldberg, Seth Rogen
Scenaristi: Seth Rogen, Evan Goldberg
Distributie: James Franco, Jonah Hill, Seth Rogen

Una dintre comediile de top ale anului 2013 ii prezinta pe faimosii glumeti Seth Rogen, Danny McBride si Craig Robinson luptandu-se cu apocalipsa biblica. Interesant este ca ei apar cu propria identitate, oferind o perspectiva noua asupra perceptiei publicului fata de statutul lor celebru.

2. Happy Gilmore (1996)

Regizor: Dennis Dugan
Scenaristi: Tim Herlihy, Adam Sandler
Distributie: Adam Sandler, Christopher McDonald, Julie Bowen

Bob Barker, gazda faimosului show de televiziune american "The Price is Right", apare in comedia nebuna cu Adam Sandler in rolul protagonistului. Aparitia lui Barker este scurta, insa cuprinzatoare si foarte, foarte amuzanta.

3. Being John Malkovich (1999)

Regizor: Spike Jonze
Scenaristi: Charlie Kaufman
Distributie: John Cusack, Cameron Diaz, Catherine Keener

John Malkovich, starul nominalizat la Oscar pentru "Dangerous Liaisons" si "In the Line of Fire", apare in film cu propria identitate. John Cusack, protagonistul, este un maestru papusar care isi ia o slujba de zi si gaseste o cale de a patrunde in mintea lui Malkovich.

4. Wings of Desire (1987)

Regizor: Wim Wenders
Scenaristi: Wim Wenders, Peter Handke
Distributie: Bruno Ganz, Solveig Dommartin, Otto Sander

Peter Falk, cunoscut pentru celebrul rol al lui Columbo, joaca rolul unui fost inger in pelicula artistica clasica "Wings Of Desire", facand legatura intre lumea de dincolo si lumea terestra. Aparitia actorului a ramas cu adevarat remarcabila in lumea cinematografiei mondiale.

5. Ocean's Twelve (2004)

Regizor: Steven Soderbergh
Scenaristi: George Nolfi, George Clayton Johnson
Distributie: Brad Pitt, Catherine Zeta-Jones, George Clooney

Faimosa productie "Ocean's Twelve" se bucura de aparitia celebrului Bruce Willis, cu identitatea sa reala, spre deliciul cinefililor de pretutindeni. Interesant este ca Willis ar fi trebuit sa joace rolul lui Danny in "Ocean's Eleven", insa nu a putut sa onoreze contractul, din pricina programului incarcat din acea vreme.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea