Filme

#filme #pixar #top filme # filme pixar # top filme pixar

Top 4 filme realizate de Pixar

Pixar a creat o lume plina de poveste, fantezie, imaginatie, toate incorporate in filme de succes, nemuritoare. Iata cateva dintre cele mai reusite productii ale Pixar.

1. Toy Story

Toy Story prezinta povestea unei jucarii de lemn, un cowboy, care devine gelos pe Buzz, o jucarie noua, de ultima generatie. In incercarea de a-l face pe Buzz sa para personajul negativ, Woody intra intr-o incurcatura si le creaza probleme si celorlalte jucarii.

Pentru ca intr-un final isi da seama de greseala pe care a facut-o. Woody incearca sa aduca situatia pe fagasul cel bun. Din pacate insa, lucrurile nu sunt atat de usor de reparat.


2. Finding Nemo

Finding Nemo este povestea unui peste clovn, care isi pierde fiul (Nemo) si care pleaca in cautarea acestuia, in largul oceanului. Nemo ajunge, din plasa unor pescari, direct in acvariul unui medic stomatolog, care vrea sa ii daruiasca pestele nepoatei sale. Din pacate, ceilalti pesti din acvariu il anunta pe Nemo ca fetita nu este deloc inocenta si ca viata lui este in pericol daca va ajunge in mainile acesteia.


3. Ratatouille

Cine si-ar fi imaginat, vreodata, ca un film in care un soarece ajunge un bucatar faimnos va avea un succes rasunator? Ei bine, Ratatouille prezinta povestea unui soarece care vrea si reuseste sa isi depaseasca conditia de rozatoare care scormoneste prin gunoi. Ratatouille ajunge in restaurantului bucatarului sau favorit, iar de acolo intra intr-o aventura care are sa-l duca pe culmile succesului.


4. WALL-E

Pamantul este ingropat in gunoaie, iar oamenii, care au abandonat planeta, trimit din cand in cand robotei care sa verifice modul in care lucrurile se desfasoara. WALL-E este un robotel care face curatenie, iar Eve este cea care vine sa il asiste pe acesta si sa vada cum se descurca in activitatea sa. WALL-E incepe sa o urmaresca incontinuu pe Eve, insa aceasta nu ii da atentie, fiind setata sa indeplineasca o sarcina clara.

WALL-E este un film pe care adultii l-au privit cu mai mult placere chiar si decat copiii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea