Filme

#_the-spiderwick-chronicles-2008 #ireal #fantastic #imaginatie #cronici #spiderwick

The Spiderwick Chronicles - primele ecouri

Cartile din mult indragita serie The Spiderwick Chronicles, sunt adaptate pentru marele ecran intr-o fantezie care-ti dezvaluie lumea ascunsa din jurul tau. Totul incepe cand familia Grace paraseste New York-ul si se muta in vechea casa a unchiului lor, Arthur Spiderwick

Cand copiii Grace stau fata in fata cu aceste creaturi , pana si conflictele de familie se aplaneaza ca prin minune. Povestea graviteaza in jurul femiliei Grace, formata din cei doi gemeni si sora lor mai mare Mallory, si a mamei lor, recent divortata. Familia se muta in casa unchiului Arthur Spiderwick si a matusii Lucinda.

Primele reactii

Pelicula ne prezinta o poveste distractiva si aventuroasa, facuta din inima si cu foarte multa imaginatie. Un film bine realizat si bine primit de criticii din lumea intreaga, The Spiderwick Chornicles reuseste sa te integreze cu usurinta in fabuloasa lume a imaginatiei.

Pro

ReelViews: Filmul este suficient de antrenant si poate tine adultii lipiti de scaune. Un lucru esential pentru filmele care vor sa fie cunoscute drept “filme de familie”. Eu as plasa cu susurinta filmul The Spiderwick Cronicles la aceasta categorie (James Berardinelli)

Hollywood Reporter: O poveste fantastica si incantatoare care apasa toate butoanele necesare, iar asta nu o impiedica sa mai arunce o surpriza, doua. Pelicula companiei Paramount, instarita cu un buget impresionant, detine suficient “talent” pentru a incanta pe toata lumea (Michael Rechtshaffen)

San Francisco Chronicle : Pelicula este inzestrata cu o superba distributie, efecte speciale superioare, o muzica incantatoare (multumita lui James Horner), un scenariu fantastic si putin adaos de moralitate, din pacate numai putin (David Wiegand)

New York Observer: Pentru o poveste a carei public tinta ar fi putut fi unul naiv, The Spiderwick Chronicles este , de fapt, un film care isi mentine interesul si nu dezechilibreaza I.Q.-ul (Rex Reed)

Contra

New York Post: Personajele sunt obscure obscuritate, capcaunul lui Nick Nolte este galagios, dar neinteresant, iar lumea fantastica nu este plina de spiritualitate ca in filmele Harry Potter, dar nici satirica precum povestea Lemony Snicket's. Pur si simplu este un film prostut (Kyle Smith)

Los Angeles Times: Imi doresc in continuare o scena cu Mulgarath in pielea lui Nick Nolte, pentru ca, ei bine, nu poti avea niciodata suficient Nolte, si pentru ca salvarea acestui film ar fi fost tocmai nebunia lui kinetica (Carina Chocano)

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Trailer The Spiderwick Chronicles

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea