Filme

#comedie #romantica #cronica #primele ecouri #_the-sisterhood-of-the-traveling-pants-2-2008

The Sisterhood of the Traveling Pants 2 - primele ecouri

O pereche de blugi magici transforma adolescenta eroinelor noastre intr-un labirint de aventuri. Peripetiile, dramele, iubirile din vara trecuta si intalniri neasteptate le pun sufletul si mintea la grea incercare, dar umorul si verva nu le parasesc nicicand. Va supravietui prietenia lor si acestei veri pline de neprevazut?

Filmul este continuarea succesului din 2005, The Sisterhood of the Traveling Pants. Prezenta continuare este bazata pe cel de-al doilea roman din seria Pantalonii calatori scris de Ann Brashares.

Primele reactii

Conform opiniei criticilor, The Sisterhood 2 este acel gen de sequel care nu numai ca se ridica la nivelul primei parti, dar o si depaseste.

Pro

Hollywood Reporter: Un sequel care retrage din sclipirea si caldura primei parti, dar care ofera un aer de maturitate personajelor (Michael Rechtshaffen)

Salon.com: Este placut sa te duci la cinema si sa vezi un film cu adolescente care se comporta ca niste adolescente. Nu sa vezi un film cu femei care se comporta ca niste adolescente (Stephanie Zacharek)

San Francisco Chronicle : Scenariul dezvoltat al lui Elizabeth Chandler, neobisnuit pentru un film cu adolescente, reuseste sa ne duca cu gandul la prieteniile din tinerete (Ruthe Stein)

Philadelphia Inquirer: Pentru a doua oara consecutiv, jeansii magici se potrivesc minunat (Carrie Rickey)

Contra

Detroit News: Exista o linie subtire intre jeansii invechiti si cei gauriti si folositi. The Sisterhood 2 depaseste acea linie (Adam Graham)

Daca vrei sa afli inaintea tuturor ce se intampla in lumea filmului si la ce sa te astepti de la noile aparitii, aboneaza-te la Newsletterul de Cronici Cinema.acasa.ro

Trailer The Sisterhood of the Traveling Pants 2

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea