Filme

#_jurnalul-unei-dadace-2007

The Nanny Diaries - primele ecouri

The Nanny Diaries prezinta povestea unei studente de colegiu (Scarlett Johansson) care se angajeaza sa lucreze ca si dadaca pentru o familie newyorkeza bogata. Ajunsa in noua casa , tanara se trezeste pusa in situatia de a reusi sa se descurce cu mai multe situatii deodata: sa jongleze intre disfunctionalitatea familiei, studiile ei, o noua poveste de dragoste si baiatul rasfatat lasat in grija ei.

Primele reactii

Din nefericire pentru Scarlett Johansson, The Nanny Diaries nu i-a facut un prea mare bine. Filmul a obtinut doar 30% din criticii pro, restul deplangand talentul unei asa actrite risipit cu un astfel de scenariu. Consensul la care critica a ajuns este acela ca personajele slabe fac din aceasta satira sa fie si mai putin eficienta decat ar fi putut fi.

Contra

Houston Chronicle: Prea fals ca sa devina comic si prea “dragastos” ca sa para real

New Yorker: The Nanny Diaries, in ciuda multor momente stralucite si a unui nivel superiorde tehnica, este acum un basm urban dezumflat (David Denby)

Chicago Sun-Times : Insusi filmul este prea bland, evident si comfortabil (Roger Ebert)

Globe and Mail: Exista un film bun ingropat in The Nanny Diaries, si o distributie buna ce incearca din greu sa il scoata la suprafata. Pacat ca nu primesc prea mult ajutor (Rick Groen)

Wall Street Journal: Un roman satiric destept a fost transformat intr-un film de un amuzament bleg (Joanne Kaufman)

Variety: Aceasta noua comedie depaseste foarte rar nivelul unei povesti de sitcom, o dezamagire amara si ironica tinand cont de implicarea regizorilor si scenaristilor lui American Splendor, Robert Pulcini si Shari Springer Berman (Lael Loewenstein)

Pro

KPBS.org: The Nanny Diaries ne ofera uneori cateva momente cu adevarat distractive, dar ma asteptam la mult mai mult de la Berman si Pulcini in rol de manuitori ai baghetei regizorale in aceasta adaptare (Beth Accomando)

TIME Magazine : Filmul este unul mult mai bun decat poate fi o adaptare prea intinsa a unui best-seller (Richard Schickel)




Daca vrei sa afli inaintea tuturor ce se intampla in lumea filmului si la ce sa te astepti de la noile aparitii, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea