Filme

#_the-mist-2007 #horror #king #stephen #negura #ceata #mist #the

The Mist - primele ecouri

Publicat in 1985 ca parte a colectiei Skeleton Crew, scrisa de Stephen King , The Mist se petrece intr -un micut oras infundat intr-o ceata densa. Totul a inceput dupa o furtuna puternica, locuitorii unui mic orasel sunt victimele atacului unor creaturi invizibile, ascunse in bizara ceata.

Zvonurile sugereaza ca acestea sunt rezultatul unui experiment condus la baza militara din imediata apropiere. Alte zvonuri, lansate de Dna. Carmody (Marcia Gay Harden) si care incep sa capteze atentia oamenilor, sustin ca ceata si creaturile sunt mania lui Dumnezeu.

Baricadati intr-un supermarket, David Drayton (Thomas Jane) si grupul sau de supravietuitori trebuie sa-si rezolve problemele interne si abia apoi sa-si infrunte uniti inamicul pe care nici macar nu-l pot vedea.

Primele reactii

Regia impresiva a luiFeatures impressive camerawork and a politically incisive script.Frank Darabont si scenariul incisiv au facut din The Mist o experienta cu adevarat infricosatoare. Filmul va avea premiera la noi pe marile ecrane pe 18 aprilie.

Pro

ReelViews: Intunecat, intens, incarcat cu suficient suspans si inteligenta pentru a mentinetine atentia oamenilor fixata pe imagine (James Berardinelli)

New York Observer: The Mist este unul dintre cele mai bune filme horror (ii putem spune horror) pe care l-am vazut in ani buni. Spectacolul si spaima nu sunt o delicatese pentru acest film, el avandu-le din plin (Rex Reed)

Minneapolis Star Tribune: Unele filme iti pot face parul maciuca. Putine filme iti pot face pielea gainii. The Mist mi-a creat senzatia ca sunt scalpat cu un turtur de gheata (Colin Covert)

Chicago Tribune: Foarte bine realizat si destul de infiorator, The Mist, o ecranizare dupa un roman de Stephen King , este mai bun cantitativ si calitativ decat cea mai recenta ecranizare – Camera 1408 (Michael Phillips)

San Francisco Chronicle: Filmul are destul mister si suspans, mai ales in cea de-a doua jumatate. O sa incerci sa ghicesti ce se va intampla in continuare, dar cel mai probabil te vei insela (Peter Hartlaub)

Contra

Globe and Mail: The Shawshank Redemption a fost fantastic; The Green Mile nu prea; iar acum, The Mist continuie decaderea. Nu as spune ca este un filme de prima clasa, dar are si momentele lui (Rick Groen)

New York Post: Sunt ingrozit de multe lucruri. De cancer, Al Qaeda, adolescenti, dar caracatitele de uscat nu se afla topul meu 1000 (Kyle Smith)

Daca vrei sa afli inaintea tuturor ce se intampla in lumea filmului si la ce sa te astepti de la noile aparitii, aboneaza-te la Newsletterul de Cronici Cinema.acasa.ro

Trailer The Mist

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea