Filme

#_the-eye-2008 #alba #jessica #groaza #horror #ochii #eye

The Eye - primele ecouri

Sydney nu este o eroina obisnuita. Oarba din cauza unui accident din copilarie, este o tanara frumoasa, increzatoare si, in ciuda dizabilitatii sale, aspira la o cariera de success ca violonista.

La sugestia surorii sale, Sydney apeleaza la un transplant de , iar ceea ce urmeaza ii schimba notiunile fundamentale de securitate, identitate si perceptie. Sunt fenomene datorate memoriei celulare sau altceva cu cauze inca necunoscute, care-i depaseste limitele imaginatiei.

Primele reactii

Deloc impresionati, criticii de peste ocean au catalogat filmul drept un alt remake plicticos al unui film horror asiatic, un gen de film exploatat pana la saturatie , cu performante actoricesti inlemnite si scene de groaza deloc impresionante.

Contra

Newsday: Cel mai infiorator aspect al acestui horror supranatural este ca, initial, filmul trebuia sa dureze 114 minute. Din fericire i s-a facut mila cuiva si l-a redus la 97 (Jan Stuart)

ReelViews: , cel ce este responsabil si pentru – un film care a stiut cum sa sperie, dar sa si amuze in acelasi timp. Ce a mers prost la The Eye? (Peter Howell)

EmanuelLevy.Com: In ciuda unor efecte speciale socante, executia lasa mult de dorit, iar peste toate, acest remake nu este la fel de eficace ca originalul film din 2003 (Emanuel Levy)

Pro

Killer Movie Reviews: Nu este spectaculos, dar nici o pierdere de vreme. Este destul de istet pentru a-si mentine starea drumului, si suficient de destept pentru a-si depasi misiunea – de a fi distractiv pe parcursul a celor 90 de minute (Andrea Chase)

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Trailer The Eye

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea