Filme

#lansarea #the amazing spider-man #film #columbia pictures

The Amazing Spider-Man 2 se lanseaza pe 2 mai 2014

Studiourile Columbia Pictures au anuntat data oficiala de lansare a urmarii lui " The Amazing Spider-Man ". Filmul va debuta pe marile ecrane pe 2 mai 2014, scrie nme.com.

In schimb, primul "The Amazing Spider-Man" va avea premiera in SUA si Marea Britanie pe 3 iulie 2012.

Peter Parker, alias Spider-Man, va fi interpretat de Andrew Garfield , in timp ce Emma Stone va juca rolul Gwen Stacy, iubita acestuia.

Rhys Ifans intra in pielea maleficului doctor Curt Connors, un cercetator care se transforma intr-un monstru-reptila. In film vor mai aparea si Martin Sheen, sally field si Denis Leary.

Luna trecuta, Andrew Garfield a tinut un discurs impresionat la Comic-Con, in San Diego, povestind despre ce a insemnat Spider-Man pentru el in perioada copilariei: "Aveam nevoie de Spidey in viata mea cand eram pusti si el mi-a dat speranta. Peter Parker m-a facut sa ma simt mai puternic. M-a facut pe mine, Andrew, mai curajos. Spider-Man a salvat vieti. Mi-a salvat-o si pe-a mea si ii datorez mult."

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea