Filme

#_speed-racer-2008 #2008 #aventura #actiune #sport #fantastic #curse #racer #speed

Speed Racer - primele ecouri

De la fratii Wachowski si producatorul Joel Silver , creatorii senzationalei trilogii The Matrix, provine filonul de mare cifra octanica al aventurii Speed Racer.

Pelicula reprezinta adaptarea pentru marele ecran a Mach Go Go Go, un anime de succes creat de Tatsuo Yoshida si care a rulat in anii ’60. Ca si in serial, Speed isi foloseste minunata masina Mach 5, o creatie a tatalui sau, pentru a iesi mereu invingator , in ciuda competitorilor necinstiti. In film se vor regasi si alte personaje din anime, printre care si misteriosul Racer X.

Primele reactii

Andy Wachowski si Larry Wachowski au incarcat prea mult filmul cu efecte speciale si au neglijat in totalitate developarea unui scenariu coerent. Speed Racer va putea fi vizionat pe marile ecrane romanesti din 16 mai.

Contra

Hollywood Reporter: Spre deosebire de un desen animat Pixar, care imbatiseaza o audienta cat mai mare, Speed Racer intra mandru intr-o lume lutra-colorata si fascinainta pentru toti, mai putin pentru gameri, fani si entuziasti ai animelor (Kirk Honeycutt)

Variety: Speed Racer este ca o vata pe bat – in totalitate non-nutritionista, dar prea dulce si draguta pentru ca cei tineri sa-i poata rezista (Todd McCarthy)

EmanuelLevy.Com: Ca si celelate productii Wachowski, acest film este inventiv si pe alocuri suprarealist, dar povestea este inceata si naiva. Pe regizori nu prea pare sa-i deranjeze acest lucru. Actiunea, efectele speciale si cursele nebunesti sunt suficiente pentru a incanta privirile non-critice ale tinerilor spectatori (Emanuel Levy)

Associated Press: Fratii Wachowski au intrat intr-o matrice proprie cu filmul Speed Racer, o matrice care i-a separate complet de lumea reala (Christy Lemire)

New York Observer: Pot privi si indura aproape orice film, dar dupa doua ore si 15 minute de ameteala si senzatii de voma am spus STOP (Rex Reed)

Pro

NewsBlaze: Un blockbuster de arta a sosoit la linia de final. Este sclipitor, accesoriat si auto-erotic. Speed Racer iti face inima sa pulseze de trei ori mai repede (Prairie Miller)

Daca vrei sa afli inaintea tuturor ce se intampla in lumea filmului si la ce sa te astepti de la noile aparitii, aboneaza-te la Newsletterul de Cronici Cinema.acasa.ro

Trailer Speed Racer

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea