Filme

#filme noi #filme #shia labeouf #distributie film #locatii filmari

Shia LaBeouf a filmat intr-un spital bucurestean

Actorul american Shia LaBeouf, starul francizei "Transformers", a filmat recent la Spitalul Medicover din Capitala cateva scene care vor fi incluse in "The Necessary Death of Charlie Countryman", cea mai noua productie a Studiourilor MediaPro.

In scenele respective, LaBeouf apare alaturi de Melissa Leo, actrita premiata in 2011 cu Globul de Aur si premiul Oscar pentru partitura din "The Fighter".

"The Necessary Death of Charlie Countryman" este o drama romantica, ce prezinta povestea unui american care calatoreste in Europa dupa moartea mamei sale si se indragosteste de o unguroaica ce este cautata de un mafiot recunoscut pentru cruzimea sa.

Filmarile la aceasta pelicula se vor incheia pe 26 iunie si vor avea loc atat in studiourile MediaPro din Buftea, cat si in alte locatii din Bucuresti.

In film mai apar Evan Rachel Wood, Mads Mikkelsen si Til Schweiger. Regia lui "The Necessary Death of Charlie Countryman" este semnata de Fredrik Bond, iar coloana sonora va fi realizata de Moby.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea