Filme

#_boxand-cu-umbra-2005

Shadowboxer - umbre gratuite

Clayton (Stephen Dorff), seful unei celule de crima organizata , rupe un tac in doua si se pregateste sa i-l infiga in partile sensibile unui supus infidel, intins pe masa de biliard.

Asa incepe Shadowboxer, un thriller in care ii puteti vedea pe sarmantul Cuba Gooding Jr si premiata Helen Mirren in rolul unor asasini platiti si iubiti incestuosi.

Rose (Helen Mirren), o asasina frumoasa, trecuta de prima tinerete, bolnava de cancer, l-a crescut pe Mikey ( Cuba Gooding Jr ), nefiindu-i totusi mama naturala. Cei doi sunt parteneri de sex si asasini constiinciosi. Primesc regulat poza victimei ce trebuie eliminata si o mare suma de bani, pana intr-o zi cand trebuie sa o omoare chiar pe sotia insarcinata a capului afacerii, Clayton (personajul din secventa cu tacul).
Numai ca Rose se emotioneaza vazand ca cea pe care trebuie sa o omoare sta sa nasca, o ajuta sa aduca pe lume copilul si ii ia pe amndoi sub protectia ei.

Daca sunteti curiosi si aveti peste 18 ani mergeti sa va minunati si voi de Shadowboxer, un film independent , grosolan, plin de scene gratuite, violenta cat incape, sex, droguri si maniaci, toate in regia debutantului Lee Daniels.
Sa-l iertam ca ne-a chinuit!
  •   2007-02-09
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu: Unde poti inota cu delfinii

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.