Filme

#_severance-2006 #2008 #comedie #groaza #thriller #crima #severance

Severance - primele ecouri

Sa lucrezi de la 9 la 5... e clar ca viata ta a luat-o la vale! Insa ce poate fi mai nasol decat asta? Poate un team-building .

Asa ca sapte colegi de serviciu , salariati ai unei companii producatoare de armament, sunt pusi la mare incercare atunci cand weekend-ul destinat "sudarii" relatiilor dintre ei se duce de rapa, in urma aparitiei unor dusmani pusi pe reduceri de personal ... la propriu!

Uitatand de codul conduitei profesionale, fiecare lupta pentru el, iar cel mai destept supravietuieste acestei excursii in “interes de serviciu”.

In acest thriller plin de suspans, dar nu lipsit de accente comice negre, un team-building intr-o padure undeva la granita dintre Ungaria si Romania se transforma intr-un joc pe viata si pe moarte.

Primele reactii

O torsionata si insangerata priveliste spre viata la birou, Severance balanseaza foarte bine comedia cu groaza. Filmul va avea premiera pe marile ecrane romanesti pe 16 mai.Nicely balances comedy and nasty horror.Filmul vaF

Pro

Hollywood Reporter: Un grup de angajati ai unei companii producatoare de armament se gasesc, intr-un mod hilar, la mila propriilor produse, in comedia horror a lui Christopher Smith (Ray Bennett)

Rolling Stone: Regizorul si co-scenaristul Christopher Smith combina rautacios filmele The Office si Vineri 13, iar produsul finit se ridica la asteptarile publicului. Acesta reuseste sa mentina atmosfera inspaimantatoare si amuzanta pe toata durata peliculei (Peter Travers)

Houston Chronicle: Distributia este sclipitoare si da dovada de entuziasm, in special Laura Harris, care joaca tipul vulnerabil, dar supravietuitor . In timp ce Danny Dyer este tipul aiurit, un drogat care se redreseaza suficient de mult pentru a supravietui (Bruce Westbrook)

Toronto Star: Ca si Shaun of the Dead, Severance imbratiseaza cu entuziasm toate cliseele pe care le indragim si creaza un peisaj amuzant, dar inspaimantator (Rob Salem)

Contra

Denver Post: Mai dureaza pana va aparea un film horror "de birou". Pana atunci, Severance este un alt stat de plata (Michael Booth)

Boston Globe: Producatorii de film vor sa le aiba pe amandoua: comedia si groaza. Rareori se inampla sa le combini pe amandoua cu succes (Wesley Morris)

Daca vrei sa afli inaintea tuturor ce se intampla in lumea filmului si la ce sa te astepti de la noile aparitii, aboneaza-te la Newsletterul de Cronici Cinema.acasa.ro

Trailer Severance

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea