Filme

#rachel weisz #fata bond #film #daniel craig #sam mendes #bond 23

Rachel Weisz este noua fata Bond?

Rachel Weisz ar putea petrece si mai mult timp alaturi de noul ei iubit, Daniel Craig , deoarece se zvoneste ca actrita britanica ar putea fi , noteaza aceshowbiz.com.

Se pare ca Weisz, in varsta de 40 de ani, poarta deja discutii cu Sam Mendes, regizorul celui de-al 23-lea film Bond, pentru rolul feminin din noua productie.

Rachel discuta cu Sam pe aceasta tema de ceva timp. I s-a propus un rol in cu mult inainte de a incepe cu Daniel”, a spus o sursa pentru revista britanica Grazia. Weisz a fost la un moment dat in negocieri cu producatorii filmului, insa nu pentru rolul de fata Bond, ci pentru o partitura negativa, aceea a directorului dur al corporatiei Quantum.

Daca zvonurile se dovedesc a fi adevarate, nu va fi primul film in care Daniel Craig si Rachel Weisz impart ecranul. Cei doi au mai jucat impreuna in Dream House, ale carui filmari au avut loc anul trecut. Pelicula va avea premiera in septembrie anul acesta.

Filmarile la Bond 23 sunt programate pentru 2011, iar lansarea oficiala va avea loc in noiembrie 2012 . Judi Dench va reveni in rolul lui M, seful agentiei MI6.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea