Filme

#quarantine #film #horror #primele ecouri #cronica #_quarantine-2008

Quarantine - primele ecouri

Reportera Angela Vidal (Jennifer Carpenter) si cameramanul sau sunt prinsi intr-un apartament dintr-o cladire din Los Angels, atunci cand in acel loc izbucneste un virus necrutator : turbarea. Politia si armata sigileaza locul, iar locuitorii complexului sunt prinsi inauntru, incercand sa supravietuiasca transformarii lor in mutanti mancatori de oameni. Filmul este un remake al celebrei pelicule spaniole REC.

Primele reactii

Quarantine a impartit criticii in doua tabere. Unii spun ca este un remake reusit, care prezinta o alta latura a genului horror, in timp ce altii sustin ca este o pelicula moale si inutila. Filmul poate fi vizionat in Romania incepand din 2 ianuarie.

Pro

Globe and Mail: Fara a avea nevoie de monstri computerizati sau explicatii supranaturale, Quarantine foloseste o logica consistenta si gaseste noi cai de a speria publicul (Liam Lacey)

New York Times: Quarantine, un alt horror pseudo-documentaristic, are o distributie buna si scene infricosatoare, dar realiste (Jeannette Catsoulis)

WJFK-FM (CBS Radio): Quarantine este genul de film care este special facut pentru a fi vizionat in cinematografe. Filmul este brutal, realist si filmat in asa fel incat vei crede ca te uiti la niste imagini adevarate (Kevin McCarthy)

TV Guide's Movie Guide: Claustrofobic, electrizant si uneori instabil, Quarantine este un horror sangeros care, cu siguranta, nu va fi pe gustul tuturor, dar care ii va incata pe fanii genului gore (Jeremy Wheeler)

Mike Bracken's Horror Films: Quarantine nu este un film prost. Doar ca este un remake neesential. Putem spune ca este cel mai inutil remake dupa cel al lui Gus Van SantPsycho (Mike Bracken)

Contra

ReelViews: Filmul nici macar nu incearca sa corecteze cateva din defectele originalului. Ba chiar mai mult, Quarantine mai adauga cateva defecte proprii (James Berardinelli)

Sin Magazine: Acest film nu este la fel de bun ca Cloverfield. Prestatia jalnica a actritei Jennifer Carpenter il ruineaza complet (Austin Kennedy)

MovieCrypt.com: Filmul este subdezvoltat si previzibil . In afara de idee si de cateva crime reusite, acest horror nu prea are cu ce se lauda (Kevin A. Ranson)

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Trailer Quarantine

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea