Filme

#_producatorii-2005

"Producatorii", comedie muzicala de pe Broadway

The Producers(Producatorii), filmul clasic din 1968 al lui Mel Brooks , castigator de Oscar, apoi spectacol de senzatie pe Broadway, se transforma astazi intr-o comedie muzicala pentru marele ecran.

Nathan Lane si Matthew Broderick , distinsi cu premii Tony, vedeta din Kill Bill, Uma Thurman , si starul de comedie Will Ferrel alcatuiesc un tablou perfect, completand reteta de succes a musicalului plin de antren si spirit, ce reinvie atmosfera New Yorkului din 1959.

Max Bialystock (Lane), candva regele Broadway-ului, nu se mai bucura de aceeasi atentie. Spectacolele sale se termina dupa prima reprezentatie. Vizita contabilului nevrotic Leo Bloom (Broderick) schimba lucrurile. Acesta ii propune o schema: sa stranga mult mai multi bani decat are nevoie pentru a monta show-ul, apoi sa faca intr-asa fel sa iasa un esec, iar surplusul de bani va intra in buzunarele lor, fara sa bata la ochi.

Astfel, cei doi produc musicalul "Primavara lui Hitler", cap de afis fiind suedeza sexy Ulla (Uma Thurman), al carei nume de familie e format din 15 silabe. "La inceput a fost un film, dupa aceea un musical pe Broadway, acum va fi un film despre un musical pe Broadway. Urmatorul pas cred ca va fi o pelicula de animatie cu personajele din plastilina", glumeste Brooks.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea