Filme

#Hitchcock #gambit #oz the great and powerful #killing time #Pozitia copilului

Premierele lunii martie

Luna martie aduce pe marile ecrane din Romania numeroase productii de marca. Vei putea vedea, printre altele, filmul romanesc care a castigat in acest an Ursul de Aur la Festivalul de Film de la Berlin, noul lungmetraj in care apare Anthony Hopkins, dar si pelicula care prezinta originile celebrului vrajitor din Oz.

Hitchcock

Regia: Ryan Murphy
Distributie: Helen Mirren, Anthony Hopkins, Scarlett Johansson, Jessica Biel

"Hitchock" infatiseaza povestea de dragoste dintre unul dintre cei mai faimosi regizori din toate timpurile, Alfred Hitchcock (Anthony Hopkins) si sotia sa, Alma Reville (Helen Mirren). Evenimentele din aceasta pelicula biografica au loc in timpul productiei unuia dintre cele mai celebre titluri din filmografia regizorului, "Psycho".



Oz: The Great and Powerful

Regia: Sam Raimi
Distributie: Mila Kunis, Rachel Weisz, Michelle Williams, James Franco

"Oz: The Great and Powerful" relateaza evenimentele anterioare clasicei povesti a vrajitorului din Oz care a marcat copilaria atator generatii. Povestea dezvaluie originile celebrului personaj creat de L. Frank Baum, in urma cu mai bine de 100 de ani.



Pozitia copilului

Regia: Peter Calin Netzer
Distributie: Luminita Gheorghiu, Bogdan Dumitrache

"Pozitia copilului", cel de-al treilea lungmetraj al lui Calin Peter Netzer, vorbeste cu dramatism, emotie, dar si cu umor, despre relatia dintre o mama dominatoare si fiul sau adult. Filmul a castigat Ursul de Aur la editia din acest an a Festivalului de Film de la Berlin.



Killing Time

Regia: Florin Piersic Jr.
Distributie: Cristian Ioan Gutau, Florin Piersic Jr.

In "Killing Time", doi asasini platiti isi asteapta viitoarea victima intr-un apartament gol. Pe masura ce orele se scurg, tensiunea creste, iar glumele nevinovate se transforma in adevarate amenintari.



Gambit

Regia: Michael Hoffman
Distributie: Colin Firth, Cameron Diaz

Cameron Diaz si Colin Firth formeaza in acest film un cuplu de hoti, ce vor sa pacaleasca un bogat colectionar de arta incercand sa-i vanda tablou fals. In rolul colectionarului il intalnim pe Alan Rickman, cunoscut pentru aparitiile din "Die Hard" (1988) si seria "Harry Potter".



Sursa foto: cinematoria.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea