Filme

#_o-femeie-pe-cinste-2004

"O femeie pe cinste!" - locatii de vis, poveste mai putin

Real
izat dupa piesa lui Oscar Wilde , "Lady Wintermere's Fan: A Play About " (1892), filmul ; scenariul Howard Himelstein; cu: , Scarlett Johansson, Tom Wilkinson , , Mark Umbers. Distribuit de New Films International Romania.

Satira lui Oscar Wilde a mai fost ecranizata in 1925 de Ernst Lubitsch si s-a mai realizat si un film de televiziune mai recent de catre BBC. Sub mainile regizorului si lui Helen Hunt , care, pe langa interpretarea lor nuantata, fac si un cuplu reusit.

Dar poate ca cel mai bun lucru in acest film (e de rau pentru un film sa spui asta) sunt locatiile. S-a filmat in Italia, la Amalfi, in niste locuri superbe, pe care directorul de imagine stie sa le puna in valoare. Interioarele sunt iarasi minunate, e Italia si e vorba de vilele lumii bune. Totusi nu face sa vezi un film pentru interioarele sale.

O femeie pe cinste e pana la urma o comedie romantica in care satira la adresa moravurilor unei epoci (sau asa, in general) a fost mult coborata pentru a rima cu frumusetea locatiilor si cu aerul de vacanta.
  •   2006-04-11
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu: Istoria democratizarii ciocolatei

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu: Istoria democratizarii ciocolatei

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii