Filme

# binging #nunta regala #filme

Nu esti invitat la nunta regala? Cum poti petrece weekendul acesta in stil regal, la tine acasa

Daca ti-ai fi dorit sa iei parte la nunta regla sau macar sa iei pulsul evenimentului indeaproape, insa nu ai cum sa ajungi in Marea Britanie, nu trebuie sa fii suparat. Poti petrece un weekend regal in confortul casei tale.

Tot ce trebuie sa faci este sa te delectezi cu gustarile si bauturile preferate si sa urmaresti filme si documentare regale. Netflix iti propune unele dintre cele mai romantice filme cu tematica regala, dar si documentare tematice.

Pasul 1: Eticheta

Dragostea si respectul dintre altetele voastre vor fi tot timpul in prim-plan pentru public. Nu uitati sa va pastrati calmul indiferent de situatie, iar fotografiile dramatice vor fi mereu pe placul celor care va urmaresc.

PS: There is no queen like a real drama queen!

Mai multe despre regalitate aflam din: 'The Crown', 'Diana: In Her Own Words'

Pasul 2: Tinuta

O nunta regala nu inseamna sa te imbraci cu ceea ce gasesti sau primesti ca in 'The End of the F***ing World'. Se recomanda tinute potrivite cu momentul zilei si locul in care are loc vizita regala. Exact, Sherlock, orice detaliu conteaza!

Ne pot inspira tinuta: 'Iris', 'Fuller Hous'e si 'Unbreakable Kimmy Schmidt'

Pasul 3: Formule de adresare

Cum Tommy Shelby din 'Peaky Blinder's isi doreste sa se adapteze unei noi lumi, asa trebuie sa faci si tu. Printre cele mai comune formule de adresare se regasesc "Majestatea sa", "Majestatea voastra" sau "Alteta Voastra Regala".

Putem invata alte formule de adresare din: 'A Christmas Prince' (filmat in Romania), 'The Royal House of Windsor'.

Doua sfaturi bonus daca ajungem la Nunta Regala:

  • Sa nu fim prezenti doar pentru statutul nostru social – am vazut cate piedici pot sa apara in primul episod din sezonul 3 din 'Black Mirror'
  • Sa nu facem asta pentru ego, ci pentru eggos – Eleven din 'Stranger Things' ne poate invata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea