Filme

#_notorious-2009 #primele ecouri #cronica #drama #film #tupac #biografie #p diddy #sean combs #biggie smalls #b.i.g. #notorious

Notorious - primele ecouri

Notorious prezinta povestea adevarata a vietii lui Notorious BIG - Christopher Wallace - rapper-ul care a reusit sa se ridice de pe strazile din Brooklyn, ajungand in cele din urma sa revolutioneze lumea muzicii hip hop. Viata lui Notorious BIG este portretizata si prin conflictul cu rivalul sau Tupac Shakur , atunci cand se naste un conflict intre muzica hip-hop de pe Coasta de Est si Coasta de Vest.

Primele reactii

Criticii spun ca biografia Notorious nu ramane concentrata pe subiect, in schimb foloseste ca o prezentare caracterstica ce detine notiunile de baza pentru cei nefamiliari cu viata rappaer-ului.

Pro

Toronto Star: Aceasta biografie despre triumf si tragedie in elita hip hop este inteligenta, captivanta si mult mai senzationala decat ne-am fi putut astepta (Jason Anderson)

Newsday: Jamal Woolard este cel care salveaza filmul Notorious. Acesta reuseste sa prinda putin din farmecul lui Notorious BIG (Glenn Gamboa)

Chicago Sun-Times: Notorious este un film bun in multe feluri, dar cea mai mare realizare a fost introducerea lui Jamal Woolard, un rapper numit Gravy, in rolul principal (Roger Ebert)

Hollywood Reporter: Actorii sunt minunati, coloana sonora este extraordinara, iar efectele vizuale sunt captivante (Kirk Honeycutt)

New York Daily News: Nu cred ca va mai exista o dramatizare a povestii lui Biggie Smalls mai buna ca aceasta (Elizabeth Weitzman)

Contra

Minneapolis Star Tribune: Iti lasa impresia ca producatorii nu au avut increderea sa lase toata greutatea emotionala pe umerii lui Woodlard. Au gresit (Tom Horgen)

Washington Post: Scenariul filmului pare a fi o reformare a paginii lui Biggie Smalls de pe wikipedia (Chris Richards)

San Francisco Chronicle: Nu stiu cum de s-a abtinut Sean Combs (P. Diddy) sa comenteze acest film, despre viata lui Chris Wallace, cel mai bun prieten al sau (Justin Berton)

Trailer Notorious

Daca vrei sa afli inaintea tuturor ce se intampla in lumea filmului si la ce sa te astepti de la noile aparitii, aboneaza-te la Newsletterul de Cronici Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea