Filme

#film # Morgen # proiectie film # festivalul de la palm springs

Morgen va fi proiectat la Festivalul de la Palm Springs

Pelicula "Morgen", in regia lui Marian Crisan , propunerea Romaniei pentru gala Oscar din 2012, va fi proiectata la Festivalul International de Film de la Palm Springs , i perioada 5 - 16 ianuarie 2012.

Proiectiile vor avea loc pe 9 si 12 ianuarie, in cadrul sectiunii dedicate productiilor propuse pentru Oscarul pentru cel mai bun film strain . La aceste proiectii va fi present si regizorul Marian Crisan.

Cea de-a 23-a editie a Festivalului de la Palm Springs prezinta in sectiunea Awards Buzz o selectie de 40 de pelicule din cele 65 de propuneri ale diferitelor tari la Oscarul pentru cel mai bun film strain.

Alaturi de publicul festivalului, peliculele vor fi urmarite de un juriu al Federatiei Internationale a Criticilor de Film - FIPRESCI, care va premia una dintre productiile din aceasta sectiune.

Festivalul de la Palm Springs este ultimul eveniment important de prezentare inaintea decernarii premiilor Oscar, pe 26 februarie 2012.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea