Filme

#_match-point-2005

Match Point, a fi sau a nu fi un norocos

Un film despre pasiune si tentatie, carnal, ) il lasa sa adulmece bogatia iar frumosul si talentatul Chris nu pare sa aiba rau de inaltime.

Ajuns sus, ca un tenisman abil ce e, Chris joaca la dublu. Se insoara cu Chloe Hewett Wilton ( ) o fata stearsa dar bogata, care-i ofera mai mult decat si profesionala si traieste pasional pana la combustie alaturi de o alta, Nola Rice ( este primul film al lui Woody Allen filmat in intregime in afara New York-ului, si primul sau film care are o durata de 124 de minute.

Filmarile au inceput in iulie 2004 iar locatiile au inclus unele dintre cele mai faimoase obiective, cum ar fi Galeria Tate Modern, Parcul St. James si unul dintre cele mai recente locuri ‘The Gherkin’. Interioarele si exterioarele s-au filmat intr-o serie de locuri in Belgravia, Marylebone, Notting Hill , Chelsea, Covent Garden , precum si o proprietate la tara, in Buckinghamshire.

Cu dialoguri percutante rupte parca dintr-o piesa de teatru , filosofii de viata (“Mai bine sa fiu norocos decat bun”) si accente de film noir, Match Point isi pierde treptat organizarea riguroasa initiala lasandu-ne sa tragem o singura concluzie: decat un sarac fericit mai bine un criminal bogat.







Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea