Filme

#film #beyonce #clint eastwood #leonardo dicaprio #a star is born

Leonardo DiCaprio, coleg de platou cu Beyonce in 'A Star Is Born'?

Leonardo DiCaprio ar putea fi coleg de platou cu cantareata Beyonce in noul film regizat de Clint Eastwood , care se va numi “ A Star Is Born ”, scrie thefilmstage.com.

Leonardo DiCaprio se afla inca in tratative cu Clint Eastwood. Un posibil obstacol in calea acestei colaborari ar putea fi programul foarte incarcat al lui DiCaprio. Actorul mai este implicat si in proiectul “ The Great Gatsby ”, pentru care va filma in perioada urmatoare.

In schimb, Beyonce este deja confirmata pe afisul lui “A Star Is Born”.

Scenariul filmului este scris de Will Fetters si avand in vedere ca Eastwood se va ocupa de regie, filmul va avea un buget redus , intrucat regizorul lui “Invictus” este cunoscut pentru economia pe care o face in timpul realizarii productiilor sale.

Filmarile vor incepe in toamna. Este cel de-al patrulea remake al filmului “A Star is Born”, care urmareste povestea de dragoste dintre o vedeta alcoolica aflata in plin declin si o tanara starleta a carei cariera deabia incepe.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea