Filme

#_when-a-stranger-calls-2006

Leacuri de frica la "Apel misterios"

Daca aveti nervii ori inima slabe nu ar fi indicat sa intrati la acest film. Regizorul Simon West se foloseste de toate atuurile pentru a va face sa-l priviti printre degete.

Apel misterios/When a Stranger Calls e o reluare a unui vechi succes, filmul cu acelasi titlu realizat de Fred Walton, care lansa in 1979 o moda in zona thrillerului.

Varianta actualizata a povestii nu pierde vremea si de la primele momente pana la final, pe parcursul a 87 de minute, reuseste sa te tina incontinuu in tensiune. Lucru cu atat mai laudabil cu cat mare parte din film se petrece in acelasi spatiu - o locuinta luxoasa unde eroina trebuie sa fie pentru o noapte baby-sitterul unor copii care dorm. Dupa ce anterior a semnat filme si mai bune, si mai rele - dar care i-au aratat profesionalismul (Con Air/Avionul condamnatilor, Lara Croft - Tomb Raider, Fiica generalului) - Simon West n-a mai apelat nici la vreun Nicolas Cage , nici la John Travolta , nici la Angelina Jolie, ci la actori necunoscuti, facand din vila si din spaima personaje in sine.

Comparativ cu un film similar prin unitatea de loc, Camera de refugiu a lui David Fincher , West poate tine ritmul strans "pedepsindu-si" spectatorul pana la a nu-l lasa un minut sa rasufle. Aveti grija!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea