Filme

#occupations #scurtmetraj #cinema #lars von trier

Lars von Trier te pedepseste daca vorbesti la cinema

Ni s-a intamplat tuturor sa fim deranjati la cinema in timpul filmului fie de telefoane uitate deschise, fie de galagiosi care tin sa-si impartaseasca opiniile artistice cu toata sala, fie de crontanitul continuu al floricelor aproape de urechea noastra.

Uneori se intampla sa si ripostam fata de acest vandalism cultural vadit. Ne foim in scaun, poate obtinem vreo reactie din partea persoanelor vizate, vociferam si noi putin, ne uitam amenintator, sperand ca posesorii de obraz gros ne vor baga totusi in seama si vor pune capat apucaturilor nepotrivite. De cele mai multe ori insa, suportam in tacere si incercam sa ne concentram asupra ecranului.

Sunt si persoane care nu pot face acest lucru prea usor, mai ales atunci cand sunt agasate fara mila de vorbaria goala a celui de langa ele. Iar cand nepasarea nu da rezultate, este timpul sa scoatem artileria grea si sa punem punct acestui tip de comportament inadecvat.

Regizorul , care ar trebui sa descurajeze orice persoana care are intentia de a deschide gura in timpul proiectiei filmului.

In film, regizorul este deranjat de un bogatas in smoking care nu-i da pace, laudandu-se cu masinile pe care le detine si banii de care dispune. Scarbit de logoreea acestuia, von Trier gaseste repede o metoda sigura de a-l face sa taca.

Va lasam sa apreciati singuri, vizionand Occupations , daca metoda lui von Trier este potrivita si sa va ganditi de doua ori de acum inainte daca vreti sa vorbiti tare la cinema.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea