Filme

#_lakeview-terrace-2008 #suspans #thriller #kerry washington #patrick wilson #samuel l jackson

Lakeview Terrace - primele ecouri

Un ofiter al politiei din Los Angeles este in stare sa faca orice pentru a da afara din cartierul sau un cuplul interrasial.

La scurta vreme dupa ce s-a stabilit in acesta suburbie linistita a Los Angeles-ului, cuplul de indragostiti face cunostinta cu vecinul lor de vizavi, Abel Turner ( este una memorabila, dar absurditatea incepe sa creasca odata cu intensitatea actiunii. Filmul poate fi vizionat pe marile ecrane din Romania incepand cu 21 noiembrie.

Pro

Detroit News: Pe parcursul filmului vei intelege ca Lakeview Terrace nu vorbeste despre conflictele rasiale. Este un film despre abuzul puterii si incercarea disperata de a schimba starea curenta a unui lucru. Este un film despre frica de viitor (Tom Long)

Toronto Star: Samuel L. Jackson nu a mai avut un rol asa bun de foarte mult timp, chiar daca sfarsitul previzibil al filmului tradeaza complexitatea personajului (Peter Howell)

Chicago Reader: Lakeview Terrace a fost marketat ca fiind un film de actiune si divertisment. De fapt, este cel mai dur si relevant film al anului (J. R. Jones)

Minneapolis Star Tribune: Lakeview Terrace este o productie tipica pentru studiouri, dar care a fost slefuita si aranjata multumita unei distributii superioare si lui Neil LaBute – cel mai talentat regizor necunoscut (Colin Covert)

Chicago Sun-Times: Personal, gasesc aceste filme provocatoare si pline de viata. Sunt bucuros sa vad un film care imi pune mintea la lucru in fiecare minut (Roger Ebert)

Contra

New York Daily News: Lakeview Terrace pretinde a fi un film despre persecutia unui cuplu interrasial, cand el de fapt prezinta riscul asumat de cineva care nu doreste sa plece de langa un " rechin " (Joe Neumaier)

Entertainment Weekly: Din pacate, singura persoana care tine filmul in picioare este Jackson. Regizorul Neil LaBute incearca fara succes sa faca din Patrick Wilson un erou (Gregory Kirschling)

Wall Street Journal: Singura piesa de rezistena a filmului este absenta unui cutremur (Joe Morgenstern)

Daca vrei sa afli inaintea tuturor ce se intampla in lumea filmului si la ce sa te astepti de la noile aparitii, aboneaza-te la Newsletterul de Cronici Cinema.acasa.ro

Trailer Lakeview Terrace

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea