Filme

#vedete #hollywod #special #cinema

La Hollywood frumusetea se capata odata cu varsta

L-ai vazut pe Sean Connory cand avea doar 20 ani? Probabil ti l-ai imaginat ca pe un armasar ce ar face sa plesneasca de invidie orice herghelie. Tin sa te dezamagesc insa. Multe reprezentante ale sexului frumos au cazut de comun acord ca un Sean Connory mai imbatranit incinge spiritele si trezeste dorintele mai abitir decat oricare Connory tinerel, imberb si fara experienta. Si el nu este singurul. Multi actori din cetatea hollywoodiana au capatat mai mult sex-appeal odata ce au inaintat in varsta. Vrei sa vezi despre cine este vorba? Afla in cele ce urmeaza.

Sean Connory

Sean ConnoryCu un outfit compus dintr-o pereche de chiloti rosii petrecuti si niste cizme de motan incaltat, acest Sean Connory cu plete in vant pare scapat mai degraba dintr-un film porno al anilor `80. Desi si-a mai scos parleala cu rolul care l-a facut celebru, sexosul agent 007, parca tot  acum putem spune ca Sean Connory a scos tot ce e mai bun din el. Nu de alta, dar la aproape 80 de ani, fostul James Bond este considerat unul dintre cei mai sexy actori din lume.

Richard Gere

Richard GereTe-ai gandit vreodata ca acest pusti anost, cu figura usor asimetrica de tocilar timid s-ar putea transforma in Richard Gere, una dintre cele mai sexy celebritati ale Hollywood-ului? Sunt sigura ca nu. S-a metamorfozat insa si a sucit mintile feminine in pelicule precum Pretty Woman sau American Gigolo.

Hugh Laurie

Hugh LaurieDintre toate pozele prezentate aici, cea a lui Hugh Laurie, celebrul Dr. House, m-a amuzat cel mai tare. Devenit celebru in 2004, datorita rolului din acest sitcom, actorul si-a castigat numerosi fani, mai ales de genul feminin, in ciuda personajului sau cinic, dur si adesea rautacios. Insa, la vederea acestei fotografii din anii `90, sunt sigura ca aceste admiratoare, ca si mine de altfel, ar fi starnite doar de niste hohote de ras, in niciun caz de pofte trupesti menite sa-i mai scoata fumurile din cap frumosului doctor.

Patrick Dempsey

Patrick DempseyPatrick Dempsey este una dintre revelatiile sexy ale Hollywood-ului. Actorul a cunoscut faima odata cu rolul medicului Shepherd din sitcom-ul Grey`s Anatomy. Vedeta insa n-a fost dintotdeauna sex-simbolul de astazi. Priviti-l in aceasta fotografie din 1987 si o sa va lamuriti despre ce este vorba. Acum, in schimb, cu 20 ani in plus si o rinoplastie de toata frumusetea, parca mai venim de acasa si dam nas in nas cu actorul cel sexy si fermecator cu care ne-am obisnuit.

Barbra Streisand

BarbraActrita si cantareata, acum in varsta de 67 ani, a ramas in istoria show-biz-ului datorita vocii sale deosebite, dar si gratie defectelor sale. Cu un nas prea lung si un strabism destul de evident, Barbra a sfidat blitzurile paparazzi-lor, aratand ca frumusetea vine din interior. Odata cu trecerea anilor, insa, aceasta frumusete s-a ravarsat si inspre exterior, transformand micile ei defecte in trasaturi unice, de bon-ton.  

Halle Berry

Halle BerryIn afara de zambet si poate de culoare pielii nu a mai ramas nimic din Halle Berry de la 20 de ani. Cu o coafura demodata si un fizic durduliu, Halle a stiut ca e nevoie de mai mult pentru a atinge idealul de frumusete care este astazi. S-a pus astfel pe treaba, a mai imbatranit vreo 20 ani, a mai slabit cateva kilograme bune si a ajuns una dintre cele mai sexy femei din lume.

Pamela Anderson

Pamela AndersonN-am nimic cu fata din poza alb-negru, ba chiar as putea spune ca este draguta, daca ne uitam mai atent. Problema este ca nu aduce absolut deloc cu zeita sexului de astazi, celebra playmate Pamela Anderson. Chiar ea e?

Se pare ca da. Dupa ce am adaugat un par vopsit , niste buze umflate si implanturi mai mult decat generoase m-am lamurit. Ca ciupercile dupa ploaie, asa si bomba sexy Pamela Anderson, care a dat insomnii multor reprezentanti ai sexului tare, si-a facut simtita prezenta. Si, daca mai iei in calcul si faptul ca a debutat ca profesoara de fitness, atunci parca intelegi ce a insemnat pentru diva blonda, cultul frumosului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea