Filme

#_journey-to-the-center-of-the-earth-3d-2008 #comedie #actiune #brendan fraser #journey to the center of the earth

Journey to the Center of the Earth 3D - primele ecouri

Un om de stiinta impreuna cu fiul sau descopera un mesaj ascuns intr-un artifact antic. Incercarea lor de a rezolva enigma le deschide ochii catre o lume nemaiintalnita, plina de creaturi ciudate. Filmul este bazat pe povestea lui Jules Verne, Journey to the Center of the Earth.

Primele reactii

Ca intotdeauna parerile criticilor sunt impartite. In timp ce unii il lauda pentru scenele inedited si pentru folosirea inteligenta a tehnicii 3D si a efectelor speciale, altii il catalogheaza drept un film slab, pentru copiii fara pretentii care l-ar urmari cu o punga mare de popcorn in brate. Journey to the Center of the Earth va intra in cinematografele din Romania pe 5 septembrie.

Pro

New York Post: Spre deosebire de alte filme de gen, scenariul lui Journey to the Center of the Earth nu insulta inteligenta publicului si isi transmite usor mesajul despre avantajele cititului. (Lou Lumenick)


Denver Rocky Mountain News: Un film de popcorn care arata intocmai ceea ce promite. Dialogurile sunt plictisitoare si finalul previzibil, dar ritmul este alert si iti taie rasuflarea. (Mike Pearson)


Salon.com: Journey to the Center of the Earth este un film care ramane fidel unei idei, simtului de aventura si nu cartii dupa care a fost inspirat. (Stephanie Zacharek)


Washington Post : Journey to the Center of the Earth este un film de familie , foarte distractiv, este o comedie de actiune la fel de spectaculoasa ca si Night at the Museum sau National Treasure . (Ann Hornaday)

Contra

Toronto Star: Daca tehnologia 3D este intr-adevar viitorul filmelor, atunci vom avea nevoie de ceva mai substantial decat Journey to the Center of the Earth pentru a ne convinge. (Philip Marchand)


Boston Globe: Toate efectele speciale din film nu pot insufleti scenariul plictisitor. Ceea ce uita prozelitii si investitorii este faptul ca personajele si emotiile nu sunt tri-dimensionale, asa ca filmul este plictisitor. (Ty Burr)


Creative Loafing: Brendan Fraser joaca atat de prost, incat ies ochii din orbitepe ecran intr-un mod mult mai amenintator decat coltii ascutiti ai dinozaurilor. (Matt Brunson)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea